Старши треньорът на Берое Александър Томаш сподели, че е останал

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш сподели, че е останал
Коментари Харесай

Томаш: За мен Берое е шампионът на България!

Старши треньорът на Берое Александър Томаш показа, че е останал удовлетворен от играта на тима му макар провалянето с 0:1 от ЦСКА в мач от Първа лига. Томаш подчертава, че Берое е бил разконцентриран в първите 16 минути, когато падна и голът за ЦСКА, след което на терена е имало единствено един отбор – този на Берое. Същевременно младият експерт удостовери, че съгласно него Берое е първенецът на България за тази година, в случай че се отстранен първите три отбора в подреждането – Лудогорец, ЦСКА и Левски.

ЦСКА още веднъж се вгледа в купата след непреодолим триумф над Берое

„ 16 минути, в които не стояхме добре на терена и допуснахме гол. Накарахме ЦСКА да играе по метод, който да играе все едно против тим от втората половина на таблицата. Футболът е игра на голове, а когато не отбележиш не можеш да победиш. Вижда се, че сме тим, който може да победи всеки различен, само че като ни липсва експанзията при започване на мача не е по този начин. Поздравявам публиката, моите футболисти и след 16-ата минута имаше единствено един отбор”, стартира Томаш.

„ Техният вратар съумя да парира всичко, което имаше. ЦСКА през втората част прибегнаха към радикално друг метод на игра. Имаше 3-4 шанса за Камбуров, обстановка за дузпа. Съжалявам поради футболистите, тъй като те заслужаваха да победят този мач”, показа той.

Добри Митов: Приказката продължава!

„ България има два тима – ЦСКА и Левски. Лудогорец в този момент за седем години се намести, а ДНК-то, когато облечеш „ червената” или „ синята” фланелка е друго. ЦСКА през днешния ден ни победи с името си, само че като тим ние бяхме по-добрият.”

„ Не е пристигнало времето очевидно да победим ЦСКА. Опитваме, даваме всичко от себе си и ще се случи. Спекулациите за мое идване на „ Българска армия” са напълно естествени в България. При мен нямаше напрежение и се пробвах да го махна и от играчите. Ако продължаваме да се развиваме по този метод, резултатите ще дойдат. Ще се опитаме да задържим четвъртото място и действително ще сме първенци на България, махайки първите три тима. Щом сме по-късно трио, то за мен е първенец Берое”.

„ В съблекалнята настроението е минорно, а не би трябвало, защото излизаме против съперник, който е доста стабилен. Аз съм експерт и имам контракт с Берое за още една година, до момента в който има почитание от тях аз ще работя на драго сърце за тях. Всеки един мач желая да надвивам, успехите ме хранят. Загубите ги одобрявам умерено и това са уроци, които изучавам, с цел да се поправям”, приключи Александър Томаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР