Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана доволен от спечелената

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана доволен от спечелената
Коментари Харесай

Томаш: Левски е най-добре подготвеният тактически отбор, но го проучихме добре

Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана удовлетворен от извоюваната точка при гостуването на Левски в срещата от 23-тия кръг на Първа професионална лига. Младият експерт похвали противника, като го дефинира за най-добре квалифицирания тактически у нас. Наставникът на заралии е уверен, че в състава му има футболисти, които ще заместят по най-хубавия метод Педро Еуженио и Борислав Цонев, които ще бъдат осъдени за семейството на Лудогорец.

“През последните няколко дни разучавах напълно по какъв начин е подхождал старши треньорът на Левски в предходните мачове. Очаквах този метод на игра. През първата част считам, че на много моменти надиграхме противника. Липса на централизация в някои обстановки, малшанс пред гола и повече самочувствие и убеденост са ни нужни, с цел да бъдем през целия мач това, което бяхме в избрани моменти”, разяснява треньорът на Берое след равенството на “Герена”.
 Левски - Берое @@@ “Не сме желали да дадем напълно самодейността на Левски, само че просто по този начин се разви дуелът. Да не забравяме, че въпреки всичко съперникът е гранд, за мен персонално най-добре квалифицираният тактически тим в България”, похвали Томаш работата на сътрудника си Роси, като разяснява и аления картон на Педро Еуженио: “Ако е симулация, към този момент взема решение съдията. Това несъмнено скапва мача, само че не ми е работа да разясня. Лошото е, че изгоря значим футболист. Още когато се събрахме, говорихме непосредствено и знам, че имам футболисти, които са подготвени да се покажат в най-хубавата си светлина. Те ще получат късмет за изява.” Първа лига 23 кръг, събота 3 март  Левски 0:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР