Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман заяви днес, че

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман заяви днес, че
Коментари Харесай

Нагелсман искам повече постоянство от Байерн

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман съобщи през днешния ден, че в идния мач от шампионата на Бундеслигата против Борусия (Мьонхенгладбах) се надява играчите му да стабилизират представянето си и да не се спъват ненадейно както се случва при някои техни противници.

И това е макар оптималния брой извоювани точки от началото на сезона, както и голова разлика от 15:1 в първите три мача. Байерн ще се опита да завоюва още веднъж и по този начин да резервира лидерската си позиция, макар че предходната година имаше проблеми тъкмо с този противник, включително и проваляне с 0:5 за Купата на Германия.

Всичките им хипотетични съществени противници за купата имаха проблеми досега, като Борусия (Дортмунд) се срути против Вердер и от задатък от 2:0 в 89-ата минута, падна с 2:3. А Република България Лайпциг и Байер (Леверкузен) към момента нямат победа от началото на шампионата.

Но Нагелсман съобщи пред публицистите, че „ не ме интересува дали противниците се спъват или не.
" Ако сте от вярната страна на нещата, няма потребност да мислите за това. Важното е ние да не се спъваме, а да реализираме непоклатимост в представянето си ", съобщи Нагелсман.

Смятам, че сме в добра форма и имаме задоволително убеденост ".

Нагелсман остави отворен въпроса дали намиращият се в добра форма младеж Джамал Мусиала ще се завърне в игра след мускулно разтежение, откакто пропусна предходния кръг, което беше смазваща победа със 7:0 над Бохум.

" Джамал Мусиала не е на 100% подготвен и към момента има дребна болежка. Имаме още малко време до на следващия ден и тогава ще преценим дали ще стартира, сподели още треньорът. Останалата част от тима е наред, нямаме проблеми и това ни дава положителни oпции за избор на стартовите 11, изясни още младият експерт.

Другите положителни вести са завръщането на Леон Горецка към тренировките на отбора, въпреки и да не се влага на цялостни обороти. Той претърпя интервенция на коляното предишния месец. Но обикновено поради късото време, нито той, нито Ерик-Максим Чупо-Мотинг, който също беше със здравословен проблем, ще бъдат в групата за съботния мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР