Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес изригна срещу собствените си

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес изригна срещу собствените си
Коментари Харесай

Шави бесен, посочи куп недостатъци на Барса

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес изригна против личните си футболисти, макар успеха с 3:2 над Алмерия в Ла Лига, прекъснала серия от четири срещи без триумф. Специалистът бе сериозен към тима, признавайки за куп проблеми в играта на каталунците.

" Това е мач, който трябваше да приключи 2:0 или 3:0, само че тимът няма духа, който сподели предишния сезон. Липсва ни настъпателност и централизация. Това е недопустимо. Подарихме им два гола, това несъмнено обобщава сезона ни ", безапелационен бе наставникът.

" Първото полувреме бе недопустимо. На почивката им споделих, че имаме потребност от още една крачка във всичко, в полезности, отношение, игра, отбрана, всичко. През второто полувреме към този момент имахме духа. Мисля, че това се случва, тъй като ни липсва убеденост и играем напрегнат ".

" Следващите две седмици ще са положителни за нас, тъй като ще можем да си починем. А по отношение на играта на Серхи Роберто - той е страховит, същински водач ", добави още легендата на Барселона.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР