Старши треньорът на Айнтрахт Дино Топмьолер призна класата на Левски

...
Старши треньорът на Айнтрахт Дино Топмьолер призна класата на Левски
Коментари Харесай

Топмьолер хвали бразилците на Левски

Старши треньорът на Айнтрахт Дино Топмьолер призна класата на Левски на онлайн брифинг преди дуела сред двата отбора в София. Специалистът изясни за проблемите   в състава му, само че и акцентира, че задачата е една - влизане в групите. 

" Какво чакам ли? В Левски има положителни бразилци, към които би трябвало да имаме почитание. Личи си и организацията им в средата на терена. При всички случаи това няма да бъде елементарен мач за нас. Знаем, че българите отложиха два мача. Това е знак, че ще вложат безусловно всички сили, с цел да завоюват. Знаем и че стадионът ще бъде цялостен. И това е показателно за значимостта на мача за тях. "

" Ние обаче сме се класирали за този шампионат, с цел да играем. Искаме да влезем в груповата фаза и това е главната ни цел сега. Искаме при всички случаи да реализираме най-благоприятен за нас резултат и ще дадем най-хубавото от себе си. Трябва да преценим по какъв метод ще подходим ".

" Направихме видеоанализ за Левски и сме разучили всичко за тях. Това е мощен тим, който играе с доста положително движение. Анализирахме тактиката и методът им на игра ", съобщи Кох, който дойде във Франкфурт това лято като преотстъпен от Лийдс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР