Откъде са парите за кампанията на Ваня Григорова и Мая

...
Откъде са парите за кампанията на Ваня Григорова и Мая
Коментари Харесай

Кой плаща билбордовете на Григорова и Манолова?

„ Откъде са парите за акцията на Ваня Григорова и Мая Манолова и кой стои зад тях? Опасали са цялата страна с билбордове. Това са стотици хиляди левове. Кой ги заплаща? ”, попита лидерът на листите на " Българска социалистическа партия за България " във Велико Търново и Хасково Атанас Зафиров в тв изявление.
" Влизаме в акцията с високо вдигнато чело, че не изискуем пояснения за лобистки закони, за обятия с мафията и считам, че ще получим доверието на хората. Както и от всички обединения, които са подготвени да вземат участие в анти-ГЕРБ модел на ръководство ", разясни той.
Зафиров дефинира като главен политически конкурент на социалистите - моделът " Борисов ". Според него самото идващото ръководство би трябвало да бъде надпартийно и политическите субекти, които го поддържат, да застанат зад потвърдени експерти, а не зад ярки политически лица.
Нека всички да излязат и да гласоподават - със сърце, само че и с разсъдък. Дайте гласа си за Българска социалистическа партия, която не ви подведе, не ви съобщи и извършва обещанията си, прикани Зафиров.
" Българска социалистическа партия сподели, че може да се бори с паралелната страна. Първо направи това вътре в себе си, изчиствайки се от хора със взаимозависимост. За да имаш самочувствието да управляваш страната, първо би трябвало да покажеш, че  можеш да управляваш личната си партия по подобен метод. Смятам, че ние сме поредни в борбата си с този модел, тъй като устояхме на всевъзможни примамливи изкушения да станем част от него ”, акцентира Зафиров.
„ Листата ни във Велико Търново е формирана извънредно от младежи, които са наясно с огромните провокации пред тях в един район, където Българска социалистическа партия обичайно се показва добре. А това е причина да чакаме добър резултат ”, изясни Зафиров.
Според него задачата е да се разшири наличието на Българска социалистическа партия в района, с цел да се вземат решение навреме наболелите проблеми на жителите.
„ Проблемите на хората и във Велико Търново, и в Хасково са едни и същи - демографска рецесия, трайна безработица, ниски приходи. И двата района са на едно от последните места по растеж на приходите. 21 обитаеми места във Великотърновско са без достъп до питейна вода, което визира над 4000 души. В Хасково даже са още повече. Този проблем е неуместен за 21 век. Прибавете към това неналичието на налично опазване на здравето, липса на лечебни заведения, а на територията на цялата Великотърновска област има една денонощна аптека. Има дълготраен проблем с достъпа до обучение поради затворени учебни заведения. Има ширеща се битова престъпност и на този декор сглобката затваряше полицейски сектори ”, разяснява Зафиров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР