Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини може да пропусне

...
Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини може да пропусне
Коментари Харесай

Гасперини може да пропусне финала за купата на Италия, обидил допинг ченге

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини може да пропусне финала за купата на Италия с Ювентус, защото е обидил допинг ченге, заяви италианската осведомителна организация АНСА.

Спортен прокурор към този момент е изискал наказване от 20 дни за Гасперини, който прекъснал жестоко изненадващата инспекция за допинг на един от футболистите на бергамаските. Според формалното лице, което е правило инспекцията, Гасперини е употребявал неприлични изрази по негов адрес и е наругал цялата антидопинг система в Италия. Той е прекъснал теста и е предиздвикал футболиста си да напусне.

На 10 май следва съвещание, което ще вземе решение по случая, а преди този момент Гасперини ще бъде привикан на разпит, с цел да даде своята версия по въпроса.

Ако поисканото от спортната прокуратура наказване от 20 дни бъде признато, наставникът на Аталанта ще пропусне последните три мача за сезона в Серия "А ", както и финала за купата на Италия, който е плануван за 19 май.

В момента Аталанта заема четвърто място в класирането в Серия "А ", като изостава изостава с една точка от третия Ювентус и с две от втория Милан осем кръга преди края.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР