Старши треньорът на Арсенал Микел Артета остана доволен от играта

...
Старши треньорът на Арсенал Микел Артета остана доволен от играта
Коментари Харесай

Артета: Играта ни в защита ще бъде от решаващо значение

Старши треньорът на Арсенал Микел Артета остана удовлетворен от играта в отбрана на отбора при успеха с 3:0 против Фулъм в следващия кръг на Висшата лига. 

" Това е нещото, което желая да възпитам в тима. Една игра в отбрана, в която 11 футболисти са отдадени на дилемите си в отбрана в продължение на 96 минути. Ще бъде от решаващо значение това държание, в случай че желаеме да продължим да печелим мачовете си. Отдавна е ясно и на децата, че целият тим се пази. Това се отнася и за нападателите, те си имат техните задания и в случай че не ги извършват, затрудняват сътрудниците си. В Англия не може да се допусне такова държание ", показа наставникът на " топчиите ". 

" Да гостуваме на Фулъм е доста сложна работа, тъй като на техния стадион доста любимци пострадаха. Противникът е в действителност добре проведен тим и мисля, че доминирахме в мача, създадохме доста положения, запазихме мрежата си спечелихме мача по безапелационен метод. Така че аз доста съм благополучен ", съобщи още Артета. 

" Габриел вложи доста през последните няколко месеца и целият личен състав прекара толкоз доста часове, с цел да извърши дилемите и да му помогне. И душевен също беше подготвен да се върне ", приключи испанският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР