Старши треньорът на Арда Стамен Белчев сподели очакванията си за

...
Старши треньорът на Арда Стамен Белчев сподели очакванията си за
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Ще видим дали ще успеем да измъкнем нещо от Лудогорец

Старши треньорът на Арда Стамен Белчев показа упованията си за мача с Лудогорец. Специалистът разяснява, че желае да вижда добра игра от възпитаниците си.

" Очаквам да излезем и да покажем добра игра. Направихме една добра подготовка и през тази седмица също работихме доста. Ще се опитаме да се представим по допустимо най-хубавия метод против един доста сериозен съперник в лицето на Лудогорец. Наясно съм със състава. Работихме доста и върху центриранията, при които изпитвахме проблеми.
 Арда и Лудогорец дават старт на футболната пролет в efbet Лига
Арда и Лудогорец дават старт на футболната пролет в efbet Лига

Двата тима ще се изправят един против различен през днешния ден на " Арена Арда " от 14:15 часа

Извадихме си поуките и несъмнено имаме усъвършенствания. Ще забележим дали ще успеем да измъкнем нещо от Лудогорец. Надявам се да се случи. Едно е обезпечено, че влизаме да изиграем един добър мач и да зарадваме нашите почитатели. Имам една въпросителна единствено и тя е към Светослав Ковачев, който е под въпрос за срещата на следващия ден (днес - б. р.).

Има лек проблем и сутринта ще премине един тест, след който ще взема решение дали да играе, или да почива. Около Васил Симеонов мога да кажа единствено, че не е най-тежкото, което е радващо. Прогнозите са да се завърне в редиците след месец, месец и половина ", показа Белчев пред " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР