Старият ерген - музикантът Евгени Генчев, поздрави новия - Александър

...
Старият ерген - музикантът Евгени Генчев, поздрави новия - Александър
Коментари Харесай

Старият ерген поздрави новия СНИМКИ

" Старият " ерген - музикантът Евгени Генчев, поздрави новия - Александър Младенов, и му пожела триумф в търсенето на дамата на живота му. Това се случи в мрежите, а стотиците почитателки на пианиста с възторженостти се включиха в суперлативите и към " новия " ерген, който ще раздава розите.

Бизнесменът Александър Младенов е определеният от продуцентите ерген в третия сезон на сантименталното риалити " Ергенът ". Ще гледаме предаването другата година.
 Алекс впечатлява с изтънченост и сексапил Алекс впечатлява с изтънченост и сексапил


Алек е измежду съумелите млади бизнесмени, който развива своя бизнес освен у нас, само че и в Европа. Амбициран да трансформира компанията си в международна марка, той не се опасява да взима решения и има вяра, че с цел да успееш, би трябвало да рискуваш. Алек има вродени лидерски качества, знае какво желае, обича бързите скорости и мощните чувства, само че е изправен пред следващото мощно предизвикателство в живота си - да откри своята дама, с която да показа триумфите си и да сътвори семейство.

" Аз съм благополучен човек и бих желал хората да ме възприемат по този начин. Често слушам да споделят: " Този е сполучлив и е постигнал всичко ". Но това са единствено думи напразно, в случай че няма с кого да споделиш триумфите и приключенията в живота. Вярвам в огромната обич и нямам самообладание да я срещна. Чакам ви ", приканва хубавиците да се запишат на кастинг до края на юли красавецът.

Успешен, млад, постоянен и с нюх към триумфа - това e Александър Младенов, мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, с цел да открие своята мечтана половинка.


Новият ерген на България има доста и разнообразни ползи и занимания
, обича доста да пътува във и отвън страната ни, само че в графика му постоянно има място за огромното му семейство - Алек има три сестри и един брат.

Въпреки че притегля дамите като магнит, той не харесва мимолетните връзки, защото за него фамилията е висша полезност. Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.
 


 Ергенът с ново гадже
 Старият ерген Евгени си избра за жена Валерия Старият ерген Евгени си избра за жена Валерия

Освен новия ерген предаването " Ергенът " мести и местоположението си, както стана ясно за първи път от " България Днес ". Третият сезон на риалити предаването няма да се снима в Турция, както беше до момента.

Вместо това определеният мъж и дамите му ще се радват на хубостите на Гърция. Засега продуцентите мълчат къде тъкмо в Южната ни съседка ще снимат новия сезон. Със сигурност участничките още веднъж ще се радват на разкош.
 Кой ли ще постави пръстена с диаманта следващата година? Кой ли ще постави пръстена с диаманта следващата година?


Продукцията, основана по международния модел за история за обич и съревнование, ще разгърне връзките на един мъж с дамите, търсещи буйни прекарвания на фона на спираща дъха екзотика. По традиция фотосите ще са в края на лятото.

Предните две издания на " Ергенът " бяха снимани в Турция. Вторият сезон бе в Бодрум, а първият бе в частен първокласен комплекс Гьокче Джемиле, наоколо до град Фетхие. В момента тече кастингът за третия " Ерген ". Стартът му бе даден още преди да изтече вторият сезон. Интересът към него от страна на дамите е голям.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР