Старите и изоставени автомобили ще бъдат премахнати от община Берковица.

...
Старите и изоставени автомобили ще бъдат премахнати от община Берковица.
Коментари Харесай

Премахват старите автомобили в Берковица

Старите и изоставени коли ще бъдат отстранени от община Берковица. Това ще става със заповед на кмета Милчо Доцов. По този мотив към този момент е образувана непрекъсната комисия, която да съществуването на излезли от приложимост моторни транспортни средства, паркирани и изоставени в парцели общинска благосъстоятелност, търсене на притежателите, издаване на наставление на същите за пренасяне на изоставените коли и сформиране на констативни протоколи за техническото положение на МПС-та, както и констативни протоколи за несъблюдение на предписанията за пренасяне.
До момента Комисията е направила оглед и списък на изоставените коли в град Берковица, като за всеки оглед е формиран протокол. Полицията е открила краткотрайния статут и притежателите на МПС-та въз основа на подадените протоколи от Комисията. На откритите притежатели Община Берковица към този момент е изпратила уведомителни писма, в които същите са приканени в период до 30 ноември тази година да отстранен погрешно спрените, паркирани и/или изоставени коли. В случай, че този период не бъде спазен, колите ще бъдат наложително премествани според наредбите на член 36, алинея 9 от Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Берковица на площадка за краткотрайно предпазване. Направените в тази връзка разноски ще са за сметка на притежателите.
Община Берковица приканва всички притежатели на такива коли навреме да подхващат нужните дейности за съблюдаване на законите и наредбите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР