Стари играчки като видеокасети, Furbies и Nintendos могат да струват

...
Стари играчки като видеокасети, Furbies и Nintendos могат да струват
Коментари Харесай

Никой не предполага, но тези неща вкъщи струват МНОГО пари

Стари играчки като видеокасети, Furbies и Nintendos могат да костват доста пари. Възможно е обаче да имате доста повече „ остарели “ неща в къщата си, в сравнение с допускате, които могат да ви донесат доста пари. Една добра причина да почистите тавана и мазето.

1. Стари списания

Много хора мъчно изхвърлят остарели списания. Може би въпреки всичко си е коствало да се пазят през всичките тези години. Списания, които са на десетилетия или са изчерпани, могат да се смятат за същински колекционерски предмети. Може би този набор от остарели списания към момента може да ви обезпечи положителни джобни пари.

2. Ретро мебели

Старите използвани мебели, които в този момент е съвременно да назоваваме „ ретро “ могат да костват много пари. Мебелите, които са били известни по времето на родителите ви, са доста търсени от колекционерите и интериорните дизайнери и декоратори.

3. Стари камери

Ако по шкафовете си пазите остаряла камера или фотоапарат е време да я извадите. Във вашия дом единствено събира прахуляк, само че доста професионални фотографи, търсят ретро модели.
 Ето по какъв начин постоянно да избирате най-сладката любеница? Ето по какъв начин постоянно да избирате най-сладката любеница?
Когато става въпрос за избор на любеница, всички ние естествено желаеме да изберем най-сладкия образец! Динята съдържа високи равнища на анти...

4. Книги

Може би сте наследили книги от баби и дядовци преди години и сте ги заровили в кутия неразбираемо къде вкъщи. Прекарайте известно време да я извадите и разгледате, тъй като там може да има нещо особено. Например първото издание (1865) на книгата на Луис Карол „ Приключенията на Алиса в страната на чудесата “ към този момент коства към 2 милиона $. Въпреки че мнозина няма да имат тази книга, те може да имат други класики или детски книги, които в този момент костват много пари.

5. Печати

Преди доста деца събираха печати. Колекционерите на марки към момента съществуват и са подготвени да платят солидна сума за редки марки. Потърсете в остарялата си сбирка от марки и разгледайте Ebay. Колекционерът може да заплати немалка сума за вашата остаряла сбирка.

6. Бижута
 Можете ли към момента да употребявате слънцезащитния крем от предходната година? Това е отговорът! Можете ли към момента да употребявате слънцезащитния крем от предходната година? Това е отговорът!
Обичаме топлото време през лятото и най-много когато сме на плажа. Всички прекарваме доста време, наслаждавайки се на слънцето и е добре...

Някои бижута са толкоз остарели, че към този момент не ви се носят. Ако и вашия случай е подобен, е време да ги подредите и почистите и да потърсите евентуален покупател.

7. Касетки и грамофонни плочи

Грамофони, касетофони и плейъри още веднъж се връщат на мода измежду младежите. Имате ли някъде остаряла плоча или касета на Бийтълс? Тези реликви костват доста пари и има доста запалянковци, които могат да си разрешат цената. Касетофонните ленти също са известни и могат да донесат добра облага. През 2016 година касетата с албума The Artist от Prince беше продадена за Щатски долар 4117, което е почти 3722 евро!

8. Играчки

Вече посочихме, че старите играчки могат да костват доста пари, само че какво ще кажете за тези, които са по-малко остарели? Редки карти Pokémon, да вземем за пример, се продават на доста положителни цени. Например, специфична карта Charizard от 1999 година неотдавна събра съвсем Щатски долар 5000.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР