Стара Загора. За поредна година Община Стара Загора предлага на

...
Стара Загора. За поредна година Община Стара Загора предлага на
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината организира безплатни летни занимания за деца и ученици

Стара Загора. За поредна година Община Стара Загора предлага на деца и възпитаници разнородни занимания и прояви през лятната почивка. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В програмата „ Лято 2018 “ са планувани занимания по ползи в региона на науката, изкуството, спорта. Ще има беседи на разнообразни тематики, надпревари, демонстрации, полемики.
За искащите се оферират занимания по живопис и моделиране, театрално майсторство, извършения по кариерно насочване, решение на ребуси и кръстословици, уъркшоп, пикник измежду природата, игри навън и други
Клубовете по карате, спортна гимнастика, бадминтон, плуване, баскетбол, волейбол, скокове на батут и спортна гимнастика, тенис на корт, пукотевица и художествена гимнастика ще отворят порти за искащите да спортуват през лятото. Те би трябвало да се свържат по телефона със съответния треньор. Задължителни са уместно облекло и обувки за стремежи тип спорт.
Всички, които желаят да се включат в деянията проведени от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните (МКБППМН) и Център за превантивна и психолого-консултативна активност към Община Стара Загора, могат да се запишат, със декларирано единодушие на родителите, всеки ден от 16.00 до 17.00 часа до 16 юни. Телефон за спомагателна информация:042 605 516.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР