Стара Загора. Радвам се, че днес освен почивен ден -

...
Стара Загора. Радвам се, че днес освен почивен ден -
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Николай Диков, ГЕРБ: Победител ставаш, когато имаш цели и ги следваш

Стара Загора. Радвам се, че през днешния ден с изключение на почивен ден - е и същински състезателен ден за старозагорци. Това сподели Николай Диков, претендент за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Това, че имаме опция да спортуваме навън в актуализирания по европейска стратегия парк „ Митрополит Методий Кусев “, е резултат на доста работа и старания. Никога до момента не се е предписание толкоз доста за възстановяване на изискванията в спортните зали и навън, за клубовете и състезателите им ”, добави Диков. Той е втори мандат ръководител на Постоянната комисия по спорт и юношески действия в Общинския съвет, както и играч по автомобилизъм. Николай Диков даде началото на съревнование по кросфит, част от цветен състезателен празник навън в един от най-големите паркове у нас - Аязмото. „ Учете, бъдете уверени в себе си! Победител ставаш, когато имаш цели и ги следваш “, добави още претендентът за евродепутат.
Ha бaдминтoн плoщaдĸaтa, тонизиращи гимнастически извършения и доста въодушевление донесе Анелия Асенова, общински консултант от ГЕРБ и първенец по карате. Спортни занимания имаше както за възрастните, по този начин и за най-малките.
Възможностите за всеобщ спорт в един от най-големите паркове у нас пробваха стотици старозагорци – бадминтон, фитнес, колоездене, радостно насочване и други. Демонстрация за първи път имаше и на Въжената градина, оборудване, което дава забавна опция за спорт и развлечение и на по-големите деца.
Слънчевият първи майски ден донесе приятност и още по-голямо раздвижване на Аязмото. Паралелно със спортните начинания кипеше и цветен Ден на зоопарка. В него се включиха още националният представител от ГЕРБ Радостин Танев, както и общински съветници, младежи. Там имаше любознателни, спортни и занимателни занимания за най-малките старозагорчета. Песни и танци сервираха надарените деца и младежи от локалните ансамбли, вокални и танцови сформира и школи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР