Станислав е големия победител в Hell’s Kitchen! Със сръчност, решителност

...
Станислав е големия победител в Hell’s Kitchen! Със сръчност, решителност
Коментари Харесай

Станислав е големия победител в Hell’s Kitchen

Станислав е огромния победител в Hell’s Kitchen! Със умелост, увереност и кулинарно майсторство Станислав преодолява всяко предизвикателство и побеждава всички противници по пътя към успеха и чека за 100 000 лв. в петия сезон на Hell’s Kitchen.

Станислав от Перник завоюва последния сезон на готварското риалити Hell’s Kitchen и получи чек за 100 000 лв.. На финала се изправи против сладкарката  Виолета от София и съумя да завоюва успеха. Междувременно Виктория Капитонова стана победител в Star Team Hell’s Kitchen

Вечерта стартира с доста напрежение за Станислав и Виолета, които незабавно се хвърлиха в борбата за успеха на Hell’s Kitchen

На финала двамата потеглиха по разнообразни пътища. Станислав заложи на роладин със свински пържоли и савичи с миди и пюре от целина. Виолета слага високо летвата със заешко, сотирани зеленчуци и нарязан култивиран чай.

Станислав още в тази борба излезе крачка напред пред Виолета,тъй като чинията на неговатаконкурентката, която пое огромен риск със заешко се оказа не толкоз добра, колкото на перничанина.

Коментара на началник Ангелов за  чинията  на Станислав беше: “ Мога да приказвам за чинията ти до на следващия ден. Много хармония, доста усет и надграждане, не се повтаряш. Не си припомням да съм ял нещо такова в този сезон. Сосът – незабравим, доста апетитен. Но пропуснал си един тънък подробност. Накълцал си лангустината. Грешката ти може да е съдбовна. “

На финала двамата готвят очи в очи, само че не сами, а с други напуснали шоуто участници. Предимството на Станислав беше, че той първи избра кой да готви с него на финала.

При резервацията за вечерта в Hell’s Kitchen Кристиан отхвърли да се бори един до друг със Станислав, и по този начин той се оказа с човек по-малко в кухнята, тъй че Виолета се оказа една крачка напред, защото екипът й беше цялостен.

Припомняме ви, че по-рано в риалитито Станислав и Кристиан се скараха крепко и аз се сбихме. Единият от тях към момента може да таи завист против другия, отказвайки да му помогне да завоюва топ 100 в решителния край.

Въпреки това всички те бяха разчувствани от успеха и началото на кариерата си.  Докато Станислав и Виолета готвеха и издавха поръчките, гостите им, като се изключи че вечеряха от срахотните чинии,но и  попълняха въпросници, които  се оказаха основни при определянето кой ще завоюва Hell’s Kitchen.

Спомняме си, че в риалитито Станислав и Кристиан се скараха крепко и аз се сбихме. Единият от тях към момента може да таи завист против другия, отказвайки да му помогне да завоюва топ 100 в решителния край.

В решителния край след надпреварата началник Ангелов назова Станислав „ закалена пернишка стомана “ със „ забележително кулинарно IQ “, който може да ръководи цялостен ресторант на неговата възраст, до момента в който на доста от неговите връсници  все още  „ мама им пере гащите “.

След финалните и насърчителни думи на началник Ангелов, той разгласи и огромния победител в Hell’s Kitchen: Станислав.

 infomax-logo-50-15-HW

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР