Станимира Петрова ще открие програмата на четвъртия ден на купа

...
Станимира Петрова ще открие програмата на четвъртия ден на купа
Коментари Харесай

Станимира Петрова открива днешната програма на “Странджа”

Станимира Петрова ще открие програмата на четвъртия ден на купа “Странджа”. Звездата ни при 57-килограмовите ще се изправи от 14:00 часа против Владислава Кухта (Каз) за място на полуфиналите на 72-ото издание на най-стария боксов шампионат в Европа. Мачът е първи на кръг А. Малко по-късно Светлана Каменова ще срещне Андреа Медина (САЩ) в различен конфликт от тази категория.

Петър Белберов (+91 кг) ще открие присъединяване си в шампионата с дуел против Мартин Пинц (Чех). Мачът е пети в програмата. В шеста среща на кръг Б Мелис Йонузова (69 кг) ще боксира против Бусеназ Сюрменелъ (Тур).

Вечерната сесия започва от 18:00 часа с мач сред Стойка Кръстева (51 кг) и Васила Лхадири (Фр) на кръг А. Шестият дуел ще опълчи многократния европейски първенец при мъжете Даниел Асенов (52 кг) на Нодари Дарбаидзе (Груз), а след него в същата категория Дарислав Василев ще мери сили с Дипак Комар (Инд). В предпоследна среща на кръг Б Хавиер Ибаниес (57 кг) ще закрие българската стратегия против Миразизбек Мирзахалилов (Узб).

Мачовете могат да се гледат по Youtube канала на БФ Бокс, както и по Б1Б Спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР