Станимир Стоилов застана пред медиите след двубоя с Локомотив (София).

...
Станимир Стоилов застана пред медиите след двубоя с Локомотив (София).
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Ако работя в други клубове, ще бъда наистина треньор

Станимир Стоилов застана пред медиите след дуела с Локомотив (София). “Сините ” се постановиха с 1:0, а Стоилов даде мнението си за представянето на своя тим.
 Мъри си потегли от Левски с победа, Сектор Мъри си потегли от Левски с победа, Сектор " Б " скочи на Наско Сираков
“Смятам, че заслужена победа на нашия тим. Имахме огромна доминация и през първото полувреме, и през второто, само че не успяхме да вкараме втори гол. Контролирахме събитията на терена. На фона на мача не си пролича, само че не ми хареса динамичността в нашата игра. Иначе доминирахме, само че би трябвало да вкарваме обстановки, които имаме. След като съперникът за 90 минути нямаше и удар, значи тимът се е показал добре и в двете етапи. Това обаче не е скоростта и динамичността в моя тим.

Не можем да приключваме головите обстановки. Но забелязах и динамичността, макар че на фона на Локомотив изглеждахме по-добре.

Може и напрежение да имаше във футболистите и това също да се отрази това и на динамичността. Техен ангажимент беше да играят и да завоюват - направиха го със жанр, който Лески би трябвало да господства.

Виждам провържениците с каква обич и почитание се отнасят към мен. Единственото нещо, което им споделих е честността, по тази причина би трябвало да съм оптимално почтен до дъно. Защото в случай че прескачам, преструвам се, че не виждам, има заплаха да се трансформира в негативизъм. Ако работя в други клубове, а не в Левски, ще бъда в действителност треньор и няма да се занимавам с други неща. Дойдохме да спасим клуба и ще чуете моето решение по-късно.

На терена не можем да скрием нищо, тимът демонстрира какво му е равнището. Финансовата част елементарно се демонстрира - извънреден плюс. Подкрепата на тима е реалност. Безброй и хиляди, милионна помощ от последователите, тъй че клубът отвред е в позитивна тенденция. Трябва да се продължи с надграждането, което на този стадий е мъчно. Аз постоянно съм се съобразявал с финансовата дисциплинираност.
30  Левски - Локомотив (София)
Клубът постоянно би трябвало да се развива в позитивна тенденция.

Две условия споделих преди доста време - любовта на хората и второто е ръководството в клуба да ми харесва. Правилно ръководство, това са нещата, които могат да ме накарат да остана ”, съобщи Стоилов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР