Станимир Стоилов беше поставил ултиматум на Наско Сираков – да

...
Станимир Стоилов беше поставил ултиматум на Наско Сираков – да
Коментари Харесай

БОМБА! Тити Папазов направи скандални разкрития: Мъри беше поставил ултиматум на Сираков

„ Станимир Стоилов беше сложил ултиматум на Наско Сираков – да не назначава Борето, Даниел Боримиров, за изпълнителен шеф. Заради това в оня миг длъжността се заемаше от Иво Ивков. Това е истината “.
Това разгласи баскетболният познавач и огромен почитател на „ Левски “ Константин Папазов, който бе посетител в ютуб канала „ Неформално с Георги Петков “. Президентът на баскетболния Левски, трансформирал се през годините в емблематична фигура за „ сините “ в този спорт, разяснява настоящата обстановка във футболния столичен гранд.
Тити показа и значими елементи, свързани с финансите в клуба и изключително тези, касаещи Станимир Стоилов.
„ Освен тези 70 000, Мъри изиска и 28 000 наказателна клауза. После сподели, че адвокатката му нещо е имала искания. 28 000! От Борда си мислеха, че съм вманиачен, когато им споделих да му ги дадем. Освен това на самия мен ми коства 125 000 лв. той… Заради случилото се с оборудването. Нарече ме измамник, а това няма по какъв начин да стане, тъй като аз си държа на думата.
Костадинов ме предизвести, че в случай че Плебея и Павел Колев си разделят комисионната по този проблем, ще ни убие. Разбира се, в преносния смисъл на думата… “, сподели Папазов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР