Стандартът във Флорида се срина. Смъртта на нисък тираж на

...
Стандартът във Флорида се срина. Смъртта на нисък тираж на
Коментари Харесай

Нещата са толкова лоши за DeSantis, че неговият най-добър блог за пропаганда се затваря

Стандартът във Флорида се срина. Смъртта на невисок тираж на десен парцал нормално не би била забележителна, като се изключи че тази съответна обява е обичано пропагандно облекло на губернатора на Флорида и претендента за президент Рон ДеСантис.

Според, Standard, която от месеци работи при извънредно другарски, доста налични условия с акцията DeSantis, уволни целия си личен състав и ще спре да работи преди новата година. Източници, които разговаряха с The Floridian, обявиха, че Desantis е съдействал за поддържането на разчувствания магазин и че кабинетът на губернатора и акцията са работили в тясно съдействие с управлението на уеб страницата – даже насърчавайки донори, лобисти и информационни компании да способстват финансово за публикуването.

Освен Fox News, The Standard беше едно от дребното издания, на които ДеСантис постоянно даваше изявленията. Прегледът на наличието на уеб страницата, изработен за изявление с основния редактор на The Standard Уил Уит, откри, че доста от публикациите м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР