Станахте ли вече част от фен общността на любимия си

...
Станахте ли вече част от фен общността на любимия си
Коментари Харесай

Дайте своите прогнози за дербито между Ливърпул и Тотнъм в Carlsberg “Домът на феновете”

Станахте ли към този момент част от почитател общността на обичания си тим в Carlsberg “Домът на почитателите ”? Регистрирайте се в този момент и и “последвайте ” обичания си тим от британската Премиър лийг!

А, в случай че сте почитател наЛивърпул или Тотнъм, тази седмица Carlsberg ви дава опцията да покажете своите футболни познания, като участвате в нашата " Мач игра ”, като най-верните почитатели на Ливърпул ще получат колекционерски сет значки на обичания тим. От тях се изискват футболни знания, няколко прогнози или просто малко шанс.

За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още в този момент и докажете, че сте фенът, който най-добре познава британския футбол!

Ливърпул би трябвало да се надява на безупречна серия до края на сезона, съчетана с неточности на останалите кандидати за четвъртото място, с цел да може да се надява да играе в Шампионската лига през идващия сезон. Шансовете сега не са огромни, само че пък се усилиха, откакто в сряда мърсисайдци надделяха Уест Хам (2:1). Така те демонстрираха, че се завръщат към познатата отпреди форма, откакто реализираха три следващи победи, надигравайки преди този момент Лийдс и Нотингам Форест. Второто полувреме против водача Арсенал, което предхождаше тези срещи, също бе доста мощно за отбора на Юрген Клоп. На фона на броя на изиграните мачове изоставането от Нюкасъл и Манчестър Юнайтед към момента е съществено, само че победа против Тотнъм ще вдъхне още повече убеденост на отбора от “Анфийлд ” и в същото време ще нанесе още един тежък върху един от кандидатите за място в евротурнирите. 

При Тотнъм обстановката става все по-сложна в заключителната част от сезона. " Шпорите " завоюваха единствено един от последните си пет мача в Премиър лийг, а тежкото проваляне с 1:6 от Нюкасъл доста отдалечи лондончани от Шампионската лига и докара до уволнението на Кристиан Стелини, който сякаш трябваше да приключи акцията след раздялата с Антонио Конте. Сега товарът пада на плещите на Райън Мейсън, който в първите си два мача като краткотраен управител на Тотнъм има тежката задача да се изправи поредно против Манчестър Юнайтед и Ливърпул. В тези две срещи " шпорите " могат да се завърнат в борбата за четвъртото място или да се откажат дефинитивно от нея.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР