Станаха ясни шест от потенциалните 17 съперника на Лудогорец за

...
Станаха ясни шест от потенциалните 17 съперника на Лудогорец за
Коментари Харесай

Станаха ясни шест от съперниците на Лудогорец в Шампионска лига

Станаха ясни шест от евентуалните 17 противника на Лудогорец за първия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Там разградчани ще са сложени с коефициент 23.000. Въпреки това те могат да срещнат доста сериозен съперник за този стадий на конкуренцията. Сред непоставените съвсем несъмнено ще е първенецът на Полша, където с действителни шансове за купата са три тима - Раков, Лех и Погон.

Все още не е ясно в коя урна ще са първенците на Израел и Швейцария. По евентуално е да са в тази на Лудогорец, само че в случай че са измежду непоставените, автоматизирано се трансформират в евентуални противници за родния отличник още на старта. Шампион на Швейцария ще е Цюрих, който води с голяма преднина пред Базел.

Първият прелиминарен кръг се явява най-съществен за “орлите”, защото при превъзмогването му, те си подсигуряват още 6 мача в Европа.

Лудогорец ще е подложен и във втория прелиминарен кръг на ШЛ.

Ето първите 6 тима, които е допустимо да се изправят против Лудогорец на старта в квалификациите за ШЛ: Шахтьор (Беларус), Клаксвик (Фарьорски острови), Тобол (Казахстан), Шкупи (Северна Македония), Рига (Латвия), Динамо Батуми (Грузия).
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР