Стана ясен броят на екипажите, заявили участие в първия за

...
Стана ясен броят на екипажите, заявили участие в първия за
Коментари Харесай

Рали спринт Пещера започва с 28 екипажа

Стана явен броят на екипажите, декларирали присъединяване в първия за сезона рали спринт. За надпреварата в Пещера има подадени 28 поръчки за присъединяване в първия кръг от националния шампионат по рали спринт. 

Сред декларираните участници са първенецът в дисциплината за последните две години - Мирослав Ангелов с навигатор Георги Гаджев с тяхната Skoda Fabia R5 Evo. В Пещера ще се появи и младият водач от Панагюрище Денис Станчовски, до него на дясната седалка на тяхното Peugeot 208 R2 ще седне Явор Брънков. 

Двукратната европейска шампионка Екатерина Стратиева, дружно с навигатора си Георги Аврамов също са измежду декларираните за присъединяване.

Опознаването на двата скоростни стадия “Пещера ” и “Св.Константин ” ще бъде в събота, след което на състезателите им престои механически и административен обзор при спортните комисари. В 18:00 часа на площад “България ” в Пещера ще бъде даден и церемониалния старт на Рали спринт Пещера 2021.

Организаторите от АСК “Пещера ” са определили същинската част от надпреварата за неделя, когато екипажите ще преминат по два пъти по спортните прави. Първият победител в рали спринта ще стане явен след 48,32 спортни километра. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР