Стажанти от Франция, които са на посещение в Ловеч, имаха

...
Стажанти от Франция, които са на посещение в Ловеч, имаха
Коментари Харесай

Стажанти от Франция се срещнаха с кмета на Община Ловеч

Стажанти от Франция, които са на посещаване в Ловеч, имаха среща на 21 октомври 2022 година с кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Това е група от 12 възпитаници и двама ръководители от земеделското учебно заведение в Лавал, който е побратимен град с Ловеч.

Кметът Корнелия Маринова и Валерия Баръмова, шеф отдел „ Здравеопазване, обществени и юношески действия и спорт “, се срещнаха с гостите и чуха техните усещания от Ловеч. След приятелския диалог те се снимаха за спомен в залата на Общинския съвет.

Гостите обитават в Ловеч в интервала от 17 до 22 октомври. През това време те са посетили биофермата в село  Абланица, където се отглеждат пасищно пилета, кокошки, пуйки, зайци и телета. Направили са аудиенция и  в биволоферма в Александрово. Днес ще посетят Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „ Проф. доктор Д. Димов “ в Ловеч, а по-рано са се срещнали с основните културни забележителности в Ловеч. Впечатленията им от града край река Осъм е чудесно.

Гостите бяха придружени  от Патрик Мусе от асоциация „ Доверие “, правилен другар на Община Ловеч и живеещ в близкото село Горан. Именно Патрик Мусе от години  работи за разпространение на сходни стажове на разменни начала, защото ловешки възпитаници стажуват в  Лавал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР