Стажанти на Audi създадоха уникална електрическа версия EP4 на NSU

...
Стажанти на Audi създадоха уникална електрическа версия EP4 на NSU
Коментари Харесай

Стажанти на Audi създадоха NSU Prinz с e-tron задвижване

Стажанти на Audi сътвориха неповторима електрическа версия EP4 на NSU Prinz 4L от 1971 година, с цел да отбележат 150 години на индустриалното оборудване на компанията в Некарсулм.

" Проекти като този демонстрират, че нашата компания има мощно бъдеще с помощта на младите гении ", разяснява Ксавие Рос, член на HR борда на Audi. " Искахме да създадем автомобил, който не е единствено бърз и наподобява готино, само че и да почетем 150-годишнината на нашия цех ", споделя от своя страна Дийн Шойфлер, стажант в комплекса на марката.

Инициативата на 12-те стажанти на Audi стартира при започване на тази година, когато получават базовото и с наслойка на доста места купе на " принца ". Екипите работят както по реставрацията и модернизацията на купето, по този начин и по консолидираното на напълно електрическата му задвижваща система. Двуцилиндровият бензинов елемент с оптималната мощ от 30 конски сили е сменен с електромотор с мощ от 240 конски сили от Audi e-tron 2020, а интегрираната под предния похлупак на автомобила батерия идва от Q7 TFSI e quattro.

За реализирането на плана EP4, стажантите и екипа на Audi са употребявали конструкционни детайли от модела A1, включително спирачна система, оси и други, а за по-специфичните стилистични и дизайн детайли по купето са употребявани и 3D принтери.

От Audi анонсират, че интериорът на EP4 е изпълнен съгласно трендовете при спортните коли, а точно оптимално изчистен и обезопасен. Основен фактор за последното е интегрираният ролбар, изпълнен в жълт цвят, и Recaro Podium спортните седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР