Стабилно остава състоянието на седемте пострадали граждани на РСМ в

...
Стабилно остава състоянието на седемте пострадали граждани на РСМ в
Коментари Харесай

Имало ли е пиротехника в изпепеления автобус на АМ Струма?

Стабилно остава положението на седемте потърпевши жители на РСМ в тежката злополука на Автомагистрала " Струма " през вчерашния ден. Все още не е ясно по кое време ще бъдат превозени до западната ни съседка.

Външният министър на Северна Македония Буяр Османи ги посети тази заран в " Пирогов ".

Обявих имената на ранените за да може по някакъв метод косвено да се подразбере, че тези, които не са в болница се водят починали. Все отново това не можем да го потвърдим публично, до момента в който не се направи идентификация. Ще помоля институциите в Република България да ни известят публично, когато се приключи идентификацията, съобщи Буяр Османи.

В Северна Македония към този момент взимат проби от родственици на жертвите, с цел да бъдат разпознати.

Пред болничното заведение не престават да чакат близки на оживелите и на починалите, които се надяват скоро да получат публична информация за идентифицирането на жертвите.

Появиха се обаче информации, че в рейса е транспортирано голямо количество пиротехника, за което беше запитан и министърът.

Сега не е време да се спекулира. Все отново фамилиите са в тежко прочувствено положение. Всяка нечиста сделка, която е непроверена, единствено ще утежни в допълнение тяхното положение. Сега е време ранените да бъдат излекувани, идентификацията да приключи, сподели Османи.

Проби за идентификация на починалите към този момент се вземат от техните родственици от РСМ. Експерти от западната ни съседка също са пристигнали у нас, с цел да се включат в процеса на идентификация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР