Стабилният възход на Биткойн (BTC) привлече вниманието на целия свят

...
Стабилният възход на Биткойн (BTC) привлече вниманието на целия свят
Коментари Харесай

Bitcoin само за $1? Bitcoin Spark помага тези мечти да се сбъднат

Стабилният напредък на Биткойн (BTC) притегли вниманието на целия свят и доста вложители се чудят дали към момента има опция да изпитат изключителните облаги, на които се радваха първите консуматори на BTC.

Сред многочислените други възможности на Биткойн, Bitcoin Spark свети като обещаващ кандидат за сбъдване на фантазиите на този ранен капиталов триумф.

Кога Биткойн струваше $1?  

Биткойн (BTC) струваше $1 при започване на 2011 година Като се има поради статутът му на водещ цифров актив в международния финансов пейзаж, това може да наподобява съвсем непостижимо за мнозина. По това време криптовалутата към момента беше относително непозната. Въпреки това, тези, които са имали шанса да влагат в Биткойн по време на скромното му начало, безспорно са осъществили невероятна възвръщаемост, защото през годините цената на криптовалутата внезапно се е повишила и сега се подрежда измежду най-търсените активи в света.



Концепцията за владеене на Биткойн на такава алегорична цена поражда въображението на безчет хора, а платформи като Bitcoin Spark имат за цел да трансфорат тези фантазии в действителност.

Какво е Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark (BTCS) е нова криптовалута, която има за цел да направи гражданска война в блокчейн пейзажа, като се оправи с някои от главните провокации, пред които беше изправен нейният предходник Биткойн (BTC).  

Като резервира същата токеномика като истинския BTC, Bitcoin Spark вкарва няколко авангардни функционалности, ориентирани към повишение на сигурността, мащабируемостта и скоростта на транзакциите. Bitcoin Spark има за цел да реализира по-висока скорост на транзакциите в секунда (TPS) посредством понижаване на времето за един блок и увеличение на броя на опциите за транзакции в един блок.  

Това, съчетано с включването на по-голямо количество възли с по-ниски първични и настоящи разноски, води до по-ефективни и рентабилни транзакции. По този метод се взема решение казусът с ниската пропускателна дарба на транзакциите, която постоянно води до по-високи разноски и по-дълъг край, когато мрежата на Биткойн е натоварена.

Друг основен аспект от създаването на Bitcoin Spark се върти към добива, където той се стреми да реши проблемите, свързани с енергоемката система за доказване на работа (Proof-of-Work, PoW) на Биткойн.

За да сътвори по-справедлива и приобщаваща среда за рандеман, Bitcoin Spark вкарва новаторски консенсусен логаритъм, прочут като доказване на развой (Proof-of-Process, PoP). Консенсусът PoP подсигурява, че нужната работа и потреблението на сила за потвърждаване на блоковете са релативно ниски.

Освен това планът е с неповторима идея, при която миньорите/валидаторите печелят награди, като отдават чартърен своята изчислителна мощност посредством приложение, което може да се конфигурира на Windows, Mac OS, Linux, iOS и Android.  

Приложението работи във виртуална среда, която дейно лимитира опциите за рандеман посредством автоматизирано ограничение на употребяваните запаси на устройството, като по този метод основава реформаторски и екологосъобразен метод към добива. Подходът на Bitcoin Spark също по този начин попречва линейните хонорари, основани на суровата изчислителна мощ или размера на залога, като по този метод предизвиква по-справедлива система.

Bitcoin Spark също по този начин има за цел да се утвърди като универсална платформа, като безпроблемно интегрира в мрежата си пласт за смарт контракти. Тази многослойна система ще поддържа разнообразни езици за програмиране за създаване на приложения, разширявайки евентуалните случаи на приложимост и благоприятни условия на Bitcoin Spark (BTCS). Мрежата също по този начин ще наслагва генерирането на доходи с спомагателни услуги, като да вземем за пример ръководена от общността реклама, разширявайки аспекта на възнаграждението от присъединяване в мрежата.

Това основава по-голямо предпочитание за присъединяване в мрежата, което подтиква по-нататъшното ѝ приемане.

Очакваното с неспокойствие първично предложение на монети (ICO) на Bitcoin Spark е планувано да стартира на 1 август, като един токен BTCS ще се продава за $1.50, а вложителите ще се възползват от 20% бонус.

Инвестиралите в Bitcoin Spark (BTCS) в ранните му стадии може да проправи пътя към обещаващо бъдеще и да сбъдне фантазиите на тези, които си показват, че ще купят криптовалута с капацитет, сходен на този да придобият Биткойн (BTC) за $1.

По-добра ли е покупката на Биткойн от другите възможности на Биткойн за облаги?

Биткойн (BTC) безспорно означи обилни облаги и резервира позицията си на водеща криптовалута по пазарна капитализация. Важно е обаче да се признае, че пазаруването на BTC може да не е постоянно най-хубавият избор за максимизиране на облагите.  

Крипто пространството е обстойно и разнообразно, с хиляди други възможности, всяка от които има своите неповторими характерности и капацитет за напредък. Високата пазарна капитализация на Биткойн прави капацитета за невиждани облаги по-малко евентуален спрямо алткойните с по-малка пазарна капитализация.

Алтернативите на Биткойн, както се вижда при Bitcoin Spark, също имат характерности, които надвишават рестриктивните мерки на Биткойн, което ги прави по-способни да се оправят с действителни приложения.

Ето за какво, както при всяка инвестиция, диверсификацията и деликатният разбор са от значително значение за максимизиране на облагите.

Инвеститорите би трябвало да прегледат опциите на крипто пазара, а не да се концентрират само върху Биткойн, с цел да вземат добре осведомени решения и да усъвършенстват капиталовите си тактики.

За повече информация по отношение на Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР