Сряда е, а футболната програма не познава почивка дори в

...
Сряда е, а футболната програма не познава почивка дори в
Коментари Харесай

Малко голове на Лудогорец - Локомотив

Сряда е, а футболната стратегия не познава отмора даже в средата на седмицата. Напротив, мачовете се простират от родната Купа на България до Висшата лига на Англия.

ЛУДОГОРЕЦ - ЛОКОМОТИВ (ПД)

" Орлите " одобряват " черно-белите " дни преди основния конфликт с ЦСКА за край на есенния дял на шампионата. Тимът на Георги Дерменджиев се намира в отлична форма, изключвайки изненадващото проваляне от Славия в Разград преди 10 дни. Впоследствие бяха реализирани победи над Спартак (Търнава) и Ботев (Вр), с които " зелените " направиха значима крачка към присъединяване в Европа напролет, както и към върха в класирането.

На собствен ред Локомотив се намира на противоположния полюс, разполагайки с един триумф в най-скорошните си 9 мача в шампионата. Тимът на Александър Томаш се намира в нежелана обстановка, а също така клубът си има и своите вътрешни разтърсвания. И въпреки всичко по традиция " черно-белите " се показват солидно за Купата, а упованията са и в този момент да бъдат заслужен противник.

ПРОГНОЗА: ПОД 2.5 ГОЛА: 2.22

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - ЧЕЛСИ (ДНЕС, 22.15 ЧАСА)

" Червените дяволи " одобряват Челси в миг, когато отборът още веднъж е дестабилизиран. Серията на Юнайтед без проваляне във Висшата лига завърши в Нюкасъл при 0:1 от " свраките ". В същото време " сините " удариха Брайтън с 3:2. Генерално, двата отбора се оправят незадоволително през акцията и редуват мощни със слаби резултати. " Сините " не са печелили против отбора на Ерик загар Хааг в последните си шест дуела между тях. 

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ: 1.58
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР