Срещу две нежилищни сгради в Москва около 4:00 часа тази

...
Срещу две нежилищни сгради в Москва около 4:00 часа тази
Коментари Харесай

Високо напрежение: Атака с дрон в Москва, гори склад за боеприпаси в Крим

Срещу две нежилищни здания в Москва към 4:00 часа тази заран имаше набези с дронове, заяви в " Телеграм " кметът на съветската столица Сергей Собянин, представен от ТАСС, предава Българска телеграфна агенция.

По думите на Собянин няма потърпевши и не са били нанесени съществени вреди.

Отломки от дрон са били открити на Комсомолский проспект в Москва рано тази заран, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на спешните служби в съветската столица.

Агенцията отбелязва, че не е в положение да ревизира тези известия посредством самостоятелни източници.

Жителите на няколко квартала в югозападната и южната част на Москва са съобщили, че са чули детонации.

Комсомолский проспект се намира в централната административна част на Москва, недалече от постройките на съветското министерство на защитата, прецизира Ройтерс.

В същото време склад за муниции бе изумен рано тази заран в град Джанкой на Крим, заяви поставеният от Русия началник на полуострова Сергей Аксьонов, представен от Ройтерс.

Аксьонов сподели още, че съветските сили за противовъздушна защита са прехванали или заглушили 11 дрона над този регион. При офанзивата са били нанесени вреди на жилищна постройка.

Понастоящем обаче не е ясно дали складът за муниции е бил непосредствено ударен от дрон или от парчета от дрон.

Русия има военновъздушна база наоколо до град Джанкой. Представители на украинските управляващи от дълго време настояват, че градът и покрайнините му са превърнати в най-голямата съветска военна база на Кримския полуостров, отбелязва Ройтерс.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР