Срещу други двама служители тече проверка, с която ще се

...
Срещу други двама служители тече проверка, с която ще се
Коментари Харесай

Трима полицаи са отстранени от длъжност заради действията си на протеста срещу Боби Михайлов

" Срещу други двама чиновници тече инспекция, с която ще се дефинира тяхната степен на виновност ", разгласи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи

Образувани са дисциплинарни производства против трима чиновници за превишаване на полицейските пълномощия . Това разгласи на брифинга в Министерство на вътрешните работи през днешния ден шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) основен комисар Любомир Николов. Преди него направи министърът Калин Стоянов, както „ Флагман “ заяви.

Николов разпоредил незабавна инспекция във връзка дейностите на чиновници на реда по време на митинга против управлението на БФС в лицето на Борислав Михайлов в четвъртък вечерта.

Провинилите се трима " все още " били отстранени от служба.

„ Срещу други двама чиновници тече инспекция, с която ще се дефинира тяхната степен на виновност. Отстранените полицейски чиновници са един пълководец на поделение и двама старши служители на реда “, съобщи още Любомир Николов.

" В хода на горепосочената инспекция се откриват и други чиновници, които вероятно ще понесат отговорност за дейностите си ", уточни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи. 

На брифинга той и министърът отхвърлиха да дават отговор на журналистически въпроси. 

Гледайте тук:


 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР