Срещите в Холивуд след една определена възраст стават малко като

...
Срещите в Холивуд след една определена възраст стават малко като
Коментари Харесай

Звезди спят със звезди: холивудските красавици, които са делили един и същи мъж!

Срещите в Холивуд след една избрана възраст стават малко като в гимназията - има в действителност доста " риби в морето ", само че готините са едни избрани хора, които в последна сметка се събират и разделят непрекъснато. На диалект постоянно назоваваме хора, които споделят някогашен сътрудник, баджанаци. Та тъкмо за такива холивудски триъгълници ще ви разкажем през днешния ден:

Виж още: Има и такива истории: Холивудските звезди, които се оказа тъкмо толкоз готини, колкото очаквахме 

Селена Гомес и Хейли Болдуин

Мъжът, с който са имали нещо общо, е Джъстин Бийбър. Връзката на артиста със Селена Гомес е една от най-популярните в последното десетилетие. Връзката им става факт през 2011 година и продължава (макар и с прекъсвания) до 2018 година Е, в този момент Бийбър е женен за Хейли Болдуин, с която прочее имат връзка и преди формалния завършек на тази със Селена Гомес.

Деми Ловато и Софи Търнър

След 2008 година Деми Ловато и Джо Джонас са освен това от сътрудници и другари. Връзката им се официализира през март 2010 година Малко по-късно се разделят, само че резервират положителните си връзки. По-късно Джонас се събира с актрисата Софи Търнър и двамата имат към този момент и дете. Но когато връзката става факт, Деми Ловато честити и на двамата. 

Виж още: Работещите препоръки на звездите за красиво и атлетично тяло, с цел да подлудим всички на плажа 

Кортни Кардашиян и София Ричи

И двете дами в предишното са имали връзка със Скот Дисик. Нещо повече - Кортни Кардашиян има три деца от него! Е, през 2015 година пътищата им се разделят, а две години по-късно Дисик афишира връзката си със София Ричи. 

Майли Сайръс и Приянка Чопра

Според автобиографията на Майли Сайръс, тя и Ник Джонас се срещат за първи път през 2006 година на благотворително събитие. Двамата незабавно си харесват и скоро връзката им става факт. Но пътищата им се разделят през 2007 година Десетилетие по-късно музикантът се събира с актрисата Приянка Чопра. Двамата през днешния ден са женени.

Виж още: Къдрав мълет: Карди Би задава трендовете в прическите за лято 2021 

Селена Гомес и Бела Хадид

И двете звезди са имали връзка с The Weeknd. За връзката на Селена Гомес се схваща през 2017 година, само че продължава едвам 10 месеца. Причината - прекалено много работа. Само две години по-рано Бела Хадид и The Weeknd се събират около фестивала Коачела. Двамата се събират и разделят неведнъж. 

Изображение: https://www.instagram.com/mileycyrus/, https://www.instagram.com/selenagomez/, Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР