Срещите са нещо полезно. Те ни позволяват да опознаваме съвсем

...
Срещите са нещо полезно. Те ни позволяват да опознаваме съвсем
Коментари Харесай

На първа среща: Няма втори шанс за първо впечатление

Срещите са нещо потребно. Те ни разрешават да опознаваме напълно нови светове. Защото ние хората сме разнообразни светове. Всеки си има своите правила, визии за живота, ползи, занимания, желания. Хората сме като книжарница цялостна с най-различни книги – от романи до научна фантастика.

Не се обвинявай, когато индивидът, с който излизаш на среща не се окаже твой вид. Съвсем обикновено е. Това, че той не е бил този, който си търсила, не значи, че би трябвало да се откажеш изцяло да излизаш с други мъже. Твърдо не. Излизай. Срещай се с нови мъже. Опознавай ги. Представа си нямаш какъв брой доста оказват помощ срещите на теб самата. По този метод ти последователно опознаваш личното си аз, и си даваш визия какъв човек би желала да имаш до себе си.

Как да се държиш на първа среща

Бъди разговорлива, само че не прекомерно

Трудно е да откриеш верния метод, по който да се държиш на първа среща. Още повече, когато излизаш с мъж, към който изпитваш благосклонности и искаш да те хареса. Но един съвет от мен и моя непретенциозен опит: не бъди прекомерно разговорлива. Да, връзката е чудесно доказателство за това дали двама души ще си съвпаднат, само че въпреки всичко би трябвало да умееш да спазваш някаква граница, която след време ще ти е от изгода.

Хубаво е мъжът насреща да види, че обичаш да разговаряш, че може да се поддържа връзка умерено с теб, само че в случай че от самото начало ти си единствената, която приказва и той не може да вземе думата от теб, може и да не го впечатлиш изключително доста по този метод.

Бъди мистериозна

Нали не искаш това да ви е първата и последна среща? Та по този начин, един изпитан съвет: не споделяй всичко за себе си още от първото ви виждане. Да, няма нищо неприятно в това да споделиш какво харесваш, която е обичаната ти храна, филм, книга, само че не и повече. Не откривай себе си още през цялото време. Не разкривай душата си. По този метод ще му задържиш интереса към теб. Бъди леко мистериозна.

Покажи класа

Класата на дамата се разпознава по нейните маниери и метод на държание. Ти искаш да си харесана от този мъж и още повече искаш да продължиш да се виждаш с него. Тогава покажи коя си. Покажи, че не си като останалите дами. Покажи, че имаш правила, морал и съвест. Покажи, че си същинска дама, а не следващата материалистка или празноглавка. Нека разбере, че с теб има защо да се приказва. И какво да научи от теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР