Срещате Бианка Матакова - 24-годишна инфлуенсърка от град София, която

...
Срещате Бианка Матакова - 24-годишна инфлуенсърка от град София, която
Коментари Харесай

Бианка Матакова съветва как да станем инфлуенсъри

Срещате Бианка Матакова - 24-годишна инфлуенсърка от град София, която по едно и също време трансформира образованието в нещо забавно и потребно.

Тя разкрива новаторски способи за учене, дава скъпа информация за просветителните благоприятни условия в Италия и споделя своите познания посредством YouTube видеа.

 бианка Vbox7

Само за една година Бианка събира 40 хиляди почитатели в YouTube, TikTok и Instagram, осигурявайки мултиплатформена тактика за връзка със своята публика, което я прави една от най-влиятелните персони в онлайн образованието.

С твърдата си база като юрист, добита след завършването на най-стария университет в Европа " Università di Bologna ", тя се отличава с висок професионализъм и ангажираност към своята публика. В гостуването си в Podcast7 тя споделя, че се отхвърля да учи магистър „ Право “ в Италия, с цел да преследва фантазията си , която е била да работи нещо изобретателно и занимателно, макар риска, който поема и се изправя пред голям брой провокации, през днешния ден тя работи това, което желае и съумява да изкара прехраната си посредством инфлуенсърски акции.
                             

Според Бианка доста от инфлуенсърите не знаят по какъв начин да открият вярната нисша към която да се стремят , даже тя самата споделя, че няколко месеца се е чудила какво тъкмо да показа да аудиторията си. Нейното ентусиазъм са италиански инфлуенсъри, за нея те дават по-качествено наличие.

На въпроса: „ Какъв съвет би дала на хората, които желаят да се занимават със основаването на наличие? “ Тя отговори: „ Просто започнете! Не се опасявайте въпреки всичко това е единствено камера и даже и да не се харесате, не е наложително да го качвате “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР