СЛЕДВАНЕТО на здравословен начин на живот може да удължи живота

...
СЛЕДВАНЕТО на здравословен начин на живот може да удължи живота
Коментари Харесай

МОЖЕТЕ да изпреварите лошите гени само с 4 прости корекции в начина на живот – осигурявайки ви 5 допълнителни години живот

СЛЕДВАНЕТО на здравословен метод на живот може да удължи живота ви с пет години – даже в случай че сте изложени на генетичен риск от ранна гибел, първото по рода си изследване демонстрира.

Спортуването, здравословното хранене, достатъчното сън и отводът от пушене могат да компенсират риска с до 62 %, откриха откривателите.

Това значи, че даже хора, които са към една пета по-склонни да умрат рано въз основа на тяхната ДНК, имат силата да понижат възможностите си, споделиха те.

Д-р Zilong Bian от университета Zhejiang в Китай сподели: „ Участниците с висок генетичен риск биха могли да удължат почти 5,22 години дълготрайност на живота на 40-годишна възраст с удобен метод на живот. “

Установено е, че „ оптималната композиция от метод на живот “ за по-дълъг живот е „ в никакъв случай да не се пуши, постоянна физическа интензивност “, задоволителна дълготрайност на съня и здравословна диета. "

Предишни проучвания демонстрират, че фактори, свързани с метода на живот, като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР