Въоръжен с меч мъж вилня по улиците, излизайки от метростанция

...
Въоръжен с меч мъж вилня по улиците, излизайки от метростанция
Коментари Харесай

Въоръжен с меч мъж вилня по лондонските улици

Въоръжен с меч мъж вилня по улиците, излизайки от метростанция в североизточните елементи на Лондон. Полицията го арестува, оповестява Би Би Си.

Има хора, които са били намушкани.  

„ Той имаше огромен самурайски меч. Беше голям меч. Видях всичко от прозореца на спалнята си. Мъжът отиде на алеята, която е няколко къщи по-надолу. Аз изтичах на открито и тогава полицията го залови, употребявайки електрошок “, споделя Крис Бейтс, свидетел на случката.

Арестуваният е на 36 години, оповестява организация Ройтерс, като се базира на полицията. Оттам изясняват, че обвиненият е нападнал жители и двама полицейски чиновници. 

Преди да бъде спретнат от органите на реда, той е бил забелязан да се катери по покрива на гараж. След това скочил в нечия градина. „ Заключете си вратите “, почнал да вика инцидентният минувач, който съумял също по този начин да снима развилнелият се мъж.

Според силите на реда не става дума за тероризъм и не се търсят други обвинени. Изяснява се какво е психологичното положение на мъжа с меча.

„ Ужасно е. Хората вървят на работа, а децата им – на учебно заведение. Това е последното нещо, което някои би желал да види – тичащ човек из региона със самурайски меч в ръка “, споделя още Крис Бейтс.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР