Тейлър Суифт превзе класацията на Билборд за сингли, като успя

...
Тейлър Суифт превзе класацията на Билборд за сингли, като успя
Коментари Харесай

РЕКОРД! Тейлър Суифт превзе цялата класация на Билборд за сингли

Тейлър Суифт завладя класацията на " Билборд " за сингли, като съумя да класира от първо до четиринадесето място в това число части от новия си албум The Tortured Poets Department, заяви Българска телеграфна агенция по информация от уеб страницата на изданието.

Мегазвездата усъвършенства личния си връх за цялостна доминация в чарта - през 2022 година сингли, включени в албума Midnights, заемаха всички места в топ 10. Песните от новата продукция на Суифт, заели челни позиции, са с четири повече в сравнение с преди към две години.

На върха на тазседмичното нареждане е първият сингъл от The Tortured Poets Department - Fortnight, в който се изявява и Пост Малоун. В челната тройка място намират също Down Bad и I Can Do It With a Broken Heart, следвани от The Tortured Poets Department и от So Long, London.

Тейлър Суифт е отпред и на класацията на " Билборд " за албуми. Продукцията излезе на 19 април, като първо бяха показани 16 песни, а няколко часа по-късно певицата показа и втора част, включваща още 15 сингъла.

Поп звездата благодари на феновете си в обществената мрежа " Екс ". " Надминахте себе си, това е необикновено ", написа 34-годишната Суифт в отговор на новината, че господства в класацията на " Билборд " за сингли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР