Срещата с някой животни носи символика и може да ви

...
Срещата с някой животни носи символика и може да ви
Коментари Харесай

Ето какво ще ви се случи, ако видите някое от тези животни

Срещата с някой животни носи символика и може да ви помогне да решите проблеми, или да бъдете внимателни. Вижте какво ще ви се случи, в случай че се сблъскате с тези 12 представители на животинския свят:

1. Сова Ако видите сова, то знайте, че би трябвало да се доверите на интуицията си по проблем, който имате сега. Ако сте на кръстопът по даден въпрос, совата е знак, че би трябвало деликатно да анализирате, написа struma.bg.

2. Кукумявка По остарели поверия кукумявката е предвестител на гибелта. Някои имат вяра, че би трябвало да се пропъди кукумявката, с цел да избяга и гибелта.

3. Богомолка Богомолката е знак на спокойствието. Според поверията, в случай че видите богомолка, то би трябвало да намалите темпото.

4. Змия Едно от вярванията е, че змията се свързва с прегрешението. Тоест, в случай че видите змия, би трябвало да се замислите за дейностите си и дали с тях не вършите нещо погрешно по отношение на околните си. Друго споделя, че в случай че видите змия директно след заравяне на непосредствен човек, то душата му почива в мир някъде в Рая.

5. Гущер Ако видите гущер, то това е знак, че би трябвало да обърнете повече внимание на сънищата си и тайните послания, които те носят.

6. Гарван Гарванът нормално е неприятна прокоба. Ако постоянно към и над вас има гарвани, то може би това е знак, че сте тръгнали по неверен път – в персонален или професионален проект.

7. Паяк Паякът има безчет символики, само че ще разгледаме някои по-популярни. Смята се, че в случай че ви полази паяк, то можете да очаквате парични приходи или огромна добра вест.

8. Орел Ако видите орел, то евентуално ви чака огромна смяна в прочувствен или професионален проект. Възможно е също по този начин да ви осени просветление.

9. Ястреб Смята се, че ястребите са знак на “стара душа”. Ако видите ястреб, то това е знак, че някаква по-висша мощ ви изпраща обръщение.

10. Калинка Калинката е знак на шанса, изключително в случай че ви кацне калинка. Друго вярване сочи, че в случай че видите калинка, то незабавно би трябвало да намерите метод да покажете любовта на околните си

11. Пеперуда Пеперудата е знак на смяната и в случай че пеперуда кацне на или към вас, то нещо ново и хубаво ви чака.

12. Водно конче Ако видите водно конче, то евентуално сте се отдалечили прочувствено от своите близки и би трябвало да извършите крачка обратно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР