Срещата с мъж, първата среща винаги е много вълнуваща и

...
Срещата с мъж, първата среща винаги е много вълнуваща и
Коментари Харесай

Как да разпознаете токсичния мъж за 5 минути?

Срещата с мъж, първата среща постоянно е доста вълнуваща и завладяваща. Но дали всичко е толкоз магическо, колкото наподобява на пръв взор? И по какъв начин да разпознаем негодника, който се крие зад маската на мъж-мечта?
Ето няколко признака, по които елементарно можете да разпознаете токсичния мъж единствено за 5 минути среща.

Говори мощно
Обикновено подлите мъже, които са в положение да излъгват една жена, приказват доста високо. Разбира се, това не е главният знак, само че е най-добре да обърнете особено внимание на речта му. Мъжете манипулатори са привикнали да поддържат връзка относително по-силно от другите хора, това може да се забележи изключително, когато сте в компания или в стая с огромна навалица от хора. Такъв човек незабавно хваща окото ви и е просто невероятно да не го забележите. Сякаш преднамерено се смее по-силно от всички останали, безусловно крещи, изразявайки мнението си, приказва извънредно доста, от време на време не му разрешава да влезе и дума, и доста рядко задава въпроси на спътницата си. И в случай че това се случи, той незабавно я прекъсва и споделя истории за обичаното си „ аз “.

Осъществява контакт бързо
Токсичните мъже доста бързо се сближават. Те не се нуждаят от специфична покана, с цел да влязат в персоналното ви пространство. И си разрешават прекалено много още от първите минути на запознанство и от време на време ви изкарват от равновесие. Дори най-общителните дами биват уплашени от подобен напън. Токсичните представители на мощния пол могат умерено да си разрешат да прегърнат дамата, даже и преди малко да са се срещнали.

Липса на откровеност
Дори и да се държи по този начин, като че ли се познавате от 100 години, да ви прегръща и да ви прави похвали, подобен мъж просто не е кадърен на откровеност. Ако се вгледате по-внимателно, в думите и дейностите му елементарно можете да разпознаете неистини или по-скоро превземки. Такъв човек най-често употребява голям брой приятни думи, пробвайки се да очарова дамата, безусловно я бомбардира с похвали. Или, да вземем за пример, погледнете по-отблизо странните му изражения на лицето, които са доста поразителни. Също по този начин, неискрените мъже се характеризират с намръщено чело с плетени или повдигнати вежди. Всички тези признаци сочат тъкмо към лъжата, която вашият сателит по този начин ловко се пробва да прикрие.

Не прави зрителен контакт
Друг симптом, който също може да се отдаде на неискреността на мъжа, е неналичието на зрителен контакт. Без значение какъв брой добър е проектът му да завоюва доверието на дамите, подобен мъж е доста елементарен за разсекретяване, защото той най-често гледа на всички места, само че не и в очите на спътника си. Дори когато се опита да ви реализира зрителен контакт, той незабавно отвръща взор, без да го забележи. Опитните манипулатори от време на време управляват този знак, като не разрешават да бъдат предадени, като по този метод, в противен случай, се пробват да гледат единствено в очите на дамата, пробвайки се да отклонят съмнението от себе си. Но в случай че наблюдавате по-внимателно, елементарно можете да забележите този лъжец, без да му позволите да ви заблуди.

Двусмислени изречения
Подлите мъже доста постоянно се пробват да объркат и обезпокоят спътника си с двусмислени думи и спорни изречения. Като предписание, те съзнателно изчакват момента, с цел да изрекат такива думи, поставяйки дамата в неловко състояние. Често вършат пауза, изчакват и по-късно нанасят удара. Понякога дамите намират този способ за чудноват, само че в това време провокативен и привлекателен. Но не трябва да се поддавате на този тип похвали, тъй като подобен мъж търси доверието на дамата единствено с цел да може елементарно да я манипулира.

Странни жестове и тирада
Без да се задълбочавате в логиката на психиката, е доста мъчно да се научите вярно да разпознавате жестовете на вашия събеседник и да ги сравнявате с речта му. Но, в случай че той е манипулатор, това е малко по-лесно, защото речта му от време на време изцяло опонира на жестовете му. Токсичният мъж може, без да знае, да се издаде със своите реакции, тирада и жестове, които нямат връзка между тях. Те най-често нямат никакъв синхрон. Ръцете му, да вземем за пример, могат да покажат мощна неприязън и неспокойствие, когато в това време от устните му се чуват похвали, адресирани до неговия сателит, а сладка усмивка играе на лицето му. Това държание приказва за подлостта и преструвката на мъжа, която, в случай че се вгледате деликатно, може елементарно да бъде разпозната.

Токсичният мъж може да се разпознае още от първите минути на другарство. Когато се срещнете за първи път, деликатно наблюдавайте спътника си, неговите изражения на лицето, думите и държанието му. Ако против вас стои в действителност озлобен мъж, той несъмнено ще го покаже.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР