Срещата на ГЕРБ в НДК откри зам.-председателя на партията Томислав

...
Срещата на ГЕРБ в НДК откри зам.-председателя на партията Томислав
Коментари Харесай

Борисов мълниеносно: Някой, който мрази България финансира ПП/ДБ. Сега мълчат и за Лена

Срещата на ГЕРБ в НДК откри зам.-председателя на партията Томислав Дончев. След него приказваха водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и Георги Георгиев, ръководител на СОС.
Борисов бе посрещнат с ръкопляскания, а цялата зала стана на крайници, предава БЛИЦ.
Ето какво сподели той:
„ Всички знаете – нямаше един работещ фонтан в този град преди нас, една китка нямаше, един шадраван нямаше. Да не приказваме за Околовръстното – час и половина се пътуваше сред Цар Борис и Банкя.
Сега като минете – Северна, Западна, Южна дъга. А помните ли какво беше на телевизионната кола, Семинарията, Черни Връх – това единствено за 10 години.
Никоя партия не е правила за София, толкоз – какъв брой ГЕРБ “, уточни Борисов.
Абе закарайте ме да видя нещо издигнато от вас – няма нищо, нула. Асен Василев продъни земята, че играем дружно с Радев – за какво в този момент си мълчат. Защо няма постове на Лена? Защото ги изобличиха – на 100 лева цена на мегаватчас, те плащаха по 130. По 30 лева комисионна си прибираха.
И какво се получи в този момент – с милиарди дотираме тока за бизнеса, дотираме и веригите – а цените отидоха в небето. Всеки споделя – „ хората обедняват “, не може да се скрие. По пътя на „ трънската логичност “ – щом обедняват, значи преди са били по-богати!
Забелязвате ли, че ПП-та и ДБ-тата ги няма последните няколко седмици. Защото знаят цифрите – по тази причина ги няма.
Ето през вчерашния ден излезе от Българска народна банка, че растежът ще продължи да се забавя. Твърде е евентуално да се теглят нови милиарди, с цел да се покриват заплащанията по дълга. Това може да бъде поправено единствено с закостенял режим на обществените финанси.
Рязане, стягане на колана до дупка – това са създали Кирил и Асен. Казано на „ банкерски език “.
Българска народна банка ни дава опция да избираме – дали ще се откри добър човек, който да се нагърби за 6-8 месеца с консервативна политика да изправи страната. ГЕРБ вкара страната в чакалнята на Еврозоната и евр. банков съюз, а те за няколко месеца опропастиха всичко.
Вижте едно Nexo – нашите съперници от „ Да България “ са се финансирали, раздавали пари на жениците там, само че имат тотална медийна поддръжка.
Някой, който ненавижда България ги финансира. Не мога да си обясня….такива вреди нанесени на страната. Войната даде големи преимущества на България – изнасяме оръжия, изнасяме ток….. а инфлацията ни е по-голяма от европейската.
Те не обичат България. Не можем да им оставим София – ще съсипят и този град, безапелационен е водачът на ГЕРБ.
Той взе отношение и за премахването на Паметника на Съветската войска:
„ Не може Шмайзера да ни стои там, когато се води тази война в Украйна. Когато същата тази войска убива хората в Украйна – нещата се трансформират. И ние се променяме. Не може в центъра на София да има Шмайзер. Горд съм с общинските съветници, които гласоподаваха през днешния ден за премахването му “, уточни той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР