Срещата между лидерите на ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична

...
Срещата между лидерите на ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична
Коментари Харесай

Лидерската среща между управляващите за пореден път беше отложена

Срещата сред водачите на ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " се отсрочва за следващ път незнайно докога. Това са разбра от изявление на съпредседателя на обединението Христо Иванов пред публицисти в коридорите на Народното събрание. Той уточни, че аргументите за следващата анулация са " логистични съображения " в ГЕРБ, само че без да конкретизира какви тъкмо.

Малко по-рано пък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов бе видян да напуща постройката на Народното събрание, откакто разгласи, че.

Христо Иванов още веднъж прикани да бъде оценена нуждата от структуриран разговор, на който да е ясно какви задължения са поети и по какъв начин се извършват като това да важи и за двете страни. Тази теза водачът на " Да, България " застъпва към този момент седмици наред като акцентира, че е нужно взаимните задължения сред двете обединения да бъдат уредени в документ, който да бъде подписан от двете политически сили.

Искам да ​​​​​​​призова среща да има и да се придържаме към ангажимента за постоянни срещи.Христо Иванов, съпредседател на Демократична България

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ. Добави, че не са закрепени и могат да се организират и по три пъти дневно, в случай че е належащо.

Във вторник точно по избор на ГЕРБ диалогът сред водачите беше отсрочен. Тогава Христо Иванов разяснява, че отменянето на тази среща не е добър знак, само че по този начин и не се разбра публично каква е била повода ГЕРБ да я отсрочат.

 Среща сред ГЕРБ и Среща сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " за назначенията и регулаторите се отсрочи

Днес Борисов сподели, че с Кирил Петков са били в непрекъсната връзка, с цел да се вземат нужните решения и добави, че такива против могат постоянно да бъдат проведени в " бърз порядък ". Миналата седмица обаче двете ръководещи обединения да се срещат и разискват въпроси, касаещи управническата и законодателна стратегия всеки вторник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР