Срещата е важна, по-добре късно, отколкото никога. Това каза лидерът

...
Срещата е важна, по-добре късно, отколкото никога. Това каза лидерът
Коментари Харесай

Стефан Янев: Срещата е важна, по-добре късно, отколкото никога

Срещата е значима, по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Това сподели водачът на " Български напредък "  Стефан Янев по време на лидерската среща, проведена от Българска социалистическа партия за осъществяване на третия мандат, съобщи кореспондент на  Агенция " Фокус ". 

" Тази среща считам за значима. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Дори да отидем на избори този разговор е нужен. Към тази дума бих добавил и взаимоотношение. Това е смисълът на нашето наличие в българския парламент. Това е смисълът да решаваме проблемите, които имат българските жители. Искам да изкажа задоволството си, че назоваваме тази среща лидерска. Лидерите са тези, които носят отговорност. Искам да поздравя пристигналите водачи, че са преглътнали егото си в името на българските жители. Без разговор и без взаимоотношение не можем да предложим решения ", сподели още Янев.

" Едно от тях е съставянето на държавното управление. Заставайки пред българския гласоподавател на едни предварителни изброи, ние нямаме мотив. Моят апел е да намерим мотив тук. И за държавно управление, и за политика, и за цели. Нашите нюанси могат аргументирано да бъдат обсъждани и да се търси пресечна точка. Според нас това е верният метод. Диалог, разговор, разговор ", посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР