Срещаме ви с Ивелина и Щерьо – една от 20-те

...
Срещаме ви с Ивелина и Щерьо – една от 20-те
Коментари Харесай

Мисълта за детето спаси и двама ни: Една история за вярата, надеждата и силното желание да прегърнеш новия живот

Срещаме ви с Ивелина и Щерьо – една от 20-те двойки, които завоюваха “Бебешки ДНК пакет” от акцията “Направи го сега” през февруари.

Тяхната история стартира непринудено – от една среща, минава в същинска и красива обич, чийто плод скоро ще се появи на бях свят. Вземат решение да имат дете още през януари, предходната година, усещат се подготвени да се впуснат в магията на родителството и на идващия месец получават най-прекрасната вест. Но за жалост се случва импровизиран аборт.

“Болеше доста да загубим нашата фантазия, само че не се отказахме. Послушахме съвета на лекарите и изчакахме 6 месеца. Така е било писано и отредено от Бог, нашата фантазия беше ангелче на небето. Съдбата си знае работата…, само че внезапно животът реши да ни зарадва! Започнаха да валят хубавите вести – на 12.09.2021 година се омъжих за най-прекрасния мъж, а на 20.09 2021 година получихме най-желаните две чертички. На 24.09.2021 година гинекологът ми откри бременност в 6-а г.с. Бяхме най-щастливите хора. Нашето малко дребосъче към този момент пораства в мен. Бяхме толкоз щастливи, само че и толкоз ме беше боязън да не се повтори предходната история. Четири дни по-късно прокървях и умирах от боязън, че още веднъж ще загубим дете. Но този път Господ е благоразположен към нас. Решихме да изчакаме до третия месец и да не споделяме на никого”, споделя Ивелина.



В следствие на нея ѝ откриват тромбофилия, поради която всеки ден си бие инжекция, с цел да избави себе си и детето. Нещата не стигат до тук, тъй като тъкмо сега, в който са взели решение да оповестят прелестната вест на околните си, брачният партньор й влиза в болница, в тежко положение с Ковид 19 и е на прага от гибелта.

“А аз не знаех къде се намирам, бях изгубена, единственото, което избави и двама ни, беше мисълта за детето ни. Знаейки, че то пораства в мен, се уповавахме в вярата, че ще пристигна и хубавото, да прегърнем детето си. След месец тежко боледуване и непрекъснато молене от страна на лекарите брачният партньор ми да се държи, той се избави. Спаси се, макар че беше на косъм от гибелта, тъй като всеки ден мислеше за детето ни, гледаше фотоси от видеозоните, които му изпращах и вярваше, че ще излезе, с цел да прегърне и мен, и детето ни. В 15-а г.с. разбрах, че ще имаме момиче. Той постоянно идваше с мен на обзор, само че в този момент нямаше тая опция, по тази причина побързах да му пиша (защото не можеше да приказва, беше на кислород), че ще имаме момиченце. Беше толкоз благополучен. Той към този момент излезе, усъвършенства се, а нашето момиченце, пораства в мен с всеки изминат ден”, откровена е Ивелина.



А ето и каква е повода за нейната храброст да показа персоналната им история…

“Защо описвам тази история ли, с цел да ви покажа, че ние освен взехме решение да имаме дете, тъй като желаеме да сме родители, а тъй като тази наша фантазия ни крепи и ни дава вяра всеки ден. Обичаме я още преди да сме я видели. Всеки ден ѝ приказваме, а татко ѝ ми гали корема непрекъснато, целува го и нямаме самообладание за първите ѝ ритници. Искаме да имаме дете, тъй като то е новото начало, вярата в положителното, вярата в Бог, плодът на нашата обич. С неспокойствие я чакаме през май месец, с цел да я прегърнем!”

Ако сте заченали своето бебе през 2022 година, запишете се на, като изпратите своята персонална история, дружно със фамилна фотография. И тази година 20 от записалите се фамилии ще получат "Бебешки ДНК пакет " с всичко належащо за първата година от живота на техните бъдещи деца. Регистрирайте се до 31 януари 2023 година

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР