Среща на върха Русия-Северна Корея ще се проведе в четвъртък

...
Среща на върха Русия-Северна Корея ще се проведе в четвъртък
Коментари Харесай

Путин посреща Ким Чен-ун в четвъртък във Владивосток

Среща на върха Русия-Северна Корея ще се организира в четвъртък във Владивосток, заяви помощникът на съветския президент по интернационалните въпроси Юрий Ушаков, представен от ТАСС.

" На 25 април във Владивосток нашият президент (Владимир ) ще организира договаряния с ръководителя на Държавния съвет на Корейската народнодемократична република Ким Чен-ун, който ще пристигна на посещаване в страната ни и тази среща ще бъде първият контакт на президента ни със севернокорейския водач ", сподели Ушаков.
„ Новости ”: Ким Чен-ун ще посети Русия в идващите дни Според организацията бронираният трен на Ким ще дойде на следващия ден във Владивосток
" В центъра на вниманието на договарянията ще бъде, несъмнено, политико-дипломатическото решение на нуклеарния проблем на Корейския полуостров ", сподели Ушаков.

" През последните няколко месеца обстановката към полуострова се стабилизира ненапълно, посредством най-много на самодейностите на Северна Корея за прекъсване на тестванията на ракети и затварянето на нуклеарния полигон ", сподели Ушаков. " Русия има намерение да помогне по всеки вероятен метод, с цел да утвърди тази положителна наклонност ", добави той.
Тръмп реагира позитивно на готовността на Ким Чен-ун за трета среща Той се съгласи с оценката на Ким, че персоналните им връзки са положителни и също изрази предпочитание за нова среща
По думите на Ушаков двустранният търговски стокообмен сред Русия и Северна Корея е понижен с над 56 % предходната година поради глобите против Пхенян.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР