Средствата за масова информация публикуват кадри от съдържанието на къщата

...
Средствата за масова информация публикуват кадри от съдържанието на къщата
Коментари Харесай

Ето какво откриха след обиск в имението на Пригожин - перуки, дозатори за спринцовки, отсечени глави

Средствата за всеобща информация разгласяват фрагменти от наличието на " къщата на Евгений Пригожин " в Санкт Петербург, направени по време на обиски на 25 юни, по време на протеста, вдигнат от ръководителя на ЧВК " Вагнер ".

Припомняме, че на 24 юни 2023 година против бизнесмена беше формирано наказателно дело за образуване на въоръжен протест, което по-късно беше прекъснато. По-рано беше обявено, че в къщата са открити огромни суми пари, в това число валута, паспорти, перуки и оръжия. В двора на имението чиновниците на реда разкрили дребен хеликоптер.

Впрочем New York Post заяви, че Евгений Пригожин е бил поканен да се върне в страната, с цел да прибере големия си боеприпас от оръжия. Още на 4 юли Пригожин е забелязан вечерта да идва с автомобил БМВ в офиса на Федералната работа за сигурност (ФСБ) в Санкт Петербург, съпроводен от защитата си.

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи през днешния ден, че в този момент Евгений Пригожин не е на територията на страната, като означи също, че напредването на бойци от частната военна компания (ЧВК) Вагнер в републиката зависи от управлението на компанията и съветските управляващи.

„ Това е съветска компания. Така че въпросът очевидно не е към мен. Доколкото съм осведомен, бойците са в лагерите си. Колкото до Пригожин, той е в Санкт Петербург. Не съществува на територията на Беларус “, сподели беларуският водач в четвъртък, 6 юли, по време на среща с публицисти в Двореца на независимостта.

„ Фонтанка “ сподели, че стените на къщата са украсени с дипломи и грамоти, в това число декрет за заслуги към Северната столица, подписан от губернатора Беглов.

Има и военна униформа с награди на бизнесмена и знамето на ЧВК Вагнер.

Журналистите, апропо, схванаха по кое време Пригожин е получил званието Герой на Русия. Както напомня изданието, предприемачът е бил виждан повече от един път в униформа с три знака, показващи купата на воин. И по този начин, той сподели звездите на Героя на ЛНР, Героя на ДНР и Героя на Русия.

Фактът, че Пригожин той стана Герой на Русия, медиите научиха още през лятото на 2022 година, само че премията не беше публично оповестена.

Изданието упорства, че Пригожин е получил купата на 20 юни предходната година. Авторите се базират на формален документ – уверение за възлагане. Тя е открита при обиск в къщата на Пригожин по време на обиски, осъществени на идващия ден след оповестяването на протеста, на 25 юни.

Медиите означиха и чукчето, което се съхраняваше в постройката " при положение на значими договаряния " и шокираща фотография на глави без тела.

Интериорът на по този начин наречената „ къща на Пригожин “, сниман по време на обиск в елитно имение, също беше показан в новото видео на изданието „ Известия “.

На фрагментите се виждат просторни стаи в постройка в Приморския квартал на Санкт Петербург, декорирани са със злато, мрамор и дърво. Копринени пердета висят от прозорците, кристални полилеи висят от таваните, а стълбищните парапети са от ковано желязо.

Снимките включват интериор - офис със спалня, както и сауна с басейн и фитнес. Можете да видите основната спалня и здравното поделение.

Вътре - скъпо съоръжение, включващо вентилатор, кислороден концентратор, стелаж с дозатори за спринцовки, легло за интензивно лекуване. Представените тук апарати се употребяват в интензивни отделения. Отляво има стелаж с дозатори за спринцовки (спринцовки-перфузори), чиято цел е дълготрайно приложение на лекарствени субстанции или хранителни смеси в автоматизиран режим. Вдясно е вентилатор (изкуствена белодробна вентилация), който е нужен, когато дихателната и кръвоносната системи не могат да работят независимо по разнообразни аргументи. В центъра има оксиконцентратор, или кислороден концентратор – уред, с който човек с дихателна непълнота получава О2 – в коронавирус времената са се употребявали и в лечебните заведения, само че по-често това е уред за домашно прилагане. Вижда се и функционално легло за интензивно лекуване.

В фрагмента попаднаха и много непредвидени неща - дрешник с перуки, подправени паспорти на името на Пригожин, както и оръжия, в това число няколко автомата Калашников.
 Автоматите на Пригожин
Освен това " Известия " разпространиха видео от обиските в офиса на предприемача, в това число същите кутии с 10 милиарда пари в брой, открити в два микробуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР