Средата на седмицата е, време е за футбол. По традиция

...
Средата на седмицата е, време е за футбол. По традиция
Коментари Харесай

Програмата на Световното първенство по футбол за днес, 11 юли

Средата на седмицата е, време е за футбол. По традиция това е времето на Шампионската лига, само че в този момент е времето, в което върви борбата за най-важната купа в света на футбола - международната!
След като..., през днешния ден, 11 юли, от 21:00 часа стартира конфликтът, който ще излъчи втория финалист - сред Хърватия и Англия. Безспорно, като звезди и класа, изключително в халфовата линия, балканците наподобяват по-внушително. За всеки един тим ще е същинско благосъстояние да има в редиците си Лука Модрич и Иван Ракитич - хората, които са главните " мозъци " в играта на Реал Мадрид и Барселона. Англичаните, обаче, имат своя клиничен голмайстор - Хари Кейн, както и тим, който играе групов футбол.
Голям плюс за островитяните ще е и това, че Хърватия изигра два мача по 120 минути преди да стигне дотук. Факторът " отмалялост " няма по какъв начин да не повлияе - доста мощно отеква въпросът какво е положението на титулярния вратар на " шахматистите " Даниел Субашич, както и на десния бек Шиме Върсалко. При англичаните няма физически проблеми и сигурно те ще наложат крепко движение, с цел да тестват оптимално физическите сили на хърватите.
Класа против възторг, воля против воля - ще забележим кой ще покаже по-голямо сърце и ще заслужи да се бори за международната купа напълно скоро.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР