Сред мотивите, които съдийката изброи за пускането под домашен арест

...
Сред мотивите, които съдийката изброи за пускането под домашен арест
Коментари Харесай

Велико Минков: Притеснявам се за сина си, Габриела не е в добро психично състояние

Сред претекстовете, които съдийката изброи за стартирането под домакински арест на Габриела бяха, че няма да извърши ново закононарушение, само че аз несъмнено съм обезпокоен за това. Ако ѝ дадат децата желая да запитвам каква е тази незаменима майчина грижа, в случай че вземем образеца на Кристина Дунчева от Сандански, която умъртви двете си деца с над 30 удара с нож. Аз се тормозя за моя наследник. Притеснявам се и за огромното момче, което макар, че не ми е наследник, аз обичам доста. Това съобщи пред Българска национална телевизия Велико Минков.

 

Той твърди, че е биологичен татко на бебето на Габриела Славова, която е упрекната за гибелта на брачна половинка си Пейо Пеев. След три месеца зад решетките Софийският апелативен съд пусна Славова под домакински арест. Габриела и майка ѝ Красимира Трифонова, която е някогашен чиновник на Министерство на външните работи, са упрекнати, че са удушили Пейо Пеев. Предполага се, че претекстът за закононарушението е обвързван с наставнически права.

 

" Габриела е безусловно вменяема. Според мен има нарцистично личностно разстройство. С каква убеденост споделят съдиите, че няма да извърши друго закононарушение. Особено, както загатват, че би трябвало сякаш децата да са при нея. Притеснявам се, тъй като Габриела не е в положително психологично положение. Как по този начин тя прекарала инсулт и в неприятно психологично положение ще гледа тези две деца под домакински арест? ", пита се някогашният народен представител от " Продължаваме промяната ". В двата дни, откогато е пусната под домакински арест контакт с нея не съм търсил, изясни Минков.

 

" Децата са изрично в прелестно положение при родителите на Пейо. Хората си ги гледат безусловно отговорно. Малкото дете, моя наследник, си вика пее прелестно, няма проблеми с ларинкса. С наслада мога да кажа, че децата са в сигурна среда, безусловно добре отглеждани. Определено е заменима тази майчина грижа ", по този начин той разяснява изказванията на Славова, че отглежданите от родителите на Пейо Пеев момченца имат здравословни проблеми.

 

" Очаквам в границите на днешния работен ден или на 7 май да излезе най-късно резултатът от ДНК експертизата. Абсолютно съм уверен, в това число и самата Габриела удостоверява това, че аз съм бащата на 7-месечното бебе ", сподели Минков.

 

Първото намерено съвещание за произхода е на 14 май в Бургас. Нямам визия дали Габриела ще участва. Очаквам смели ограничения от съдиите с привременни ограничения синът ми да ми бъде даден да го отглеждам аз ", добави той.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР