Тежко въоръжени постъпления от жандармерията с бронежилетки и палки настъпват

...
Тежко въоръжени постъпления от жандармерията с бронежилетки и палки настъпват
Коментари Харесай

Тежко въоръжена жандармерия настъпва към дома на барикадиралия се Венцеслав Караджов в Пловдив

Тежко въоръжени приходи от жандармерията с бронежилетки и палки настъпват към дома на някогашния пловдивски служител на реда Венцеслав Караджов, който се барикадира у дома, откакто Върховен касационен съд удостовери през днешния ден с дефинитивно решение доживотната му присъда за убийството на двамата му родители.

Целият регион е отцепен, пред близкото ДКЦ-4 има пожарна, кола за спешна помощ и компактно са подредени 4 буса на жандармерията, има и кола на Съдебната защита, написа " 24 часа ".

Има подозрения, че Караджов е въоръжен, и униформените си шушукат, че може да стане като при барикадирането в Лясковец, при което почина командос. " Изобщо не трябваше да го пускат под домакински арест ", разясняват между тях служителите на реда.

Венцеслав Караджов, който беше наказан през днешния ден на пожизнен затвор за убийството на родителите си с дефинитивно решение на Върховен касационен съд, отхвърля да се съобщи. Той се е барикадирал в дома си на ул. " София " и е решен да не излезе.

На мястото има доста полиция, както и престъпен психолог, които договарят с него.

Там е и адвокатката му Зоя Тошкова. " Опитвам се да го убедя да излезе, само че той е решен на всичко ", съобщи тя за " 24 часа ".

Караджов е някогашен служител на реда, който беше приет за отговорен, че на 15 май 2016 година е прострелял с общо 8 патрона родителите си Цветан и Божура след дълготраен спор за фамилния парцел и изгубено от него дело. Оръжието не беше открито, няма и други директни доказателства и още от задържането си той беше уверен, че ще бъде оневинен.

" Като служител на реда е знаел по какъв начин да заличи средите ", говореха осведомени със случая. Делото беше обсъждано 3 пъти във Върховен касационен съд, като първите 2 решения даваха вяра на Венцеслав Каражов, че ще се измъкне, тъй като в тях се твърдеше, че във фактическата конюнктура има доста неясноти.

Днес обаче висшите магистрати потвърдиха, че точно той е умъртвил родителите си.
Той е под домакински арест от февруари м. година, близки до него се притесняват, че може да има оръжие.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР