Сребърният фонд от 3,5 милиарда до никъде няма да ни

...
Сребърният фонд от 3,5 милиарда до никъде няма да ни
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Ще има радикализиране на опозицията и много протести

Сребърният фонд от 3,5 милиарда до на никое място няма да ни стигне. По-добре да работим с фискалния запас, съобщи икономистът
„ На път сме най-сетне да имаме постоянен кабинет, към момента обаче се осланяме на Бюджет 2022, та даже служебното държавно управление предложи удължаването на към този момент снадки бюджет “. Според политическия и стопански анализатор Кузман Илиев пред бТВ държавно управление ще е устойчиво най-малко в идващите няколко месеца.

Вчера Мария Габриел и Николай Денков оповестиха, че е реализирано единодушие за състава на кабинет с втория мандат, който ще бъде върнат на президент в понеделник.

„ От една страна се заформя евроаталантически кабинет с общи полезности. И двете формации  имат сходни стратегии. Това обаче не значи, че стопира политическата рецесия, тъй като ще имаме едно консолидиране на другите, които не са съгласни с това. Тоест те ще радикализират по този начин наречената съпротива и евентуално ще имаме по-мощни митинги “, разяснява той.

Според него във времето ще се види наклонност на едните и другите, които са влезнали в кабинета и дали не могат да се пернат, и да си препишат всички активи.

Кузман Илиев счита, че ще има повишаваме на лихвите по заемите.

„ Ще си задушим стопанската система с негативната демография.  Сребърният фонд от 3,5 милиарда до на никое място няма да ни стигне. По-добре да работим с фискалния запас, в сравнение с да бъркаме в него “, сподели още икономистът.

По думите му за приходите в хазната има доста опасности, а всички се занимават с политика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР