Сребърните бижута са сред най-популярните от повечето хора, тъй като

...
Сребърните бижута са сред най-популярните от повечето хора, тъй като
Коментари Харесай

Какви сребърни бижута да изберем за подарък?

Сребърните бижута са измежду най-популярните от множеството хора, защото има разнородни модели и артикули. Според някои потребителски допитвания, този метал е по-купуван даже от златото. Съществуват всевъзможно сребърни украшения за мъже, за дами и за деца. Затова и изборът е толкоз сложен, когато би трябвало да изберете пръстен или колие за подарък. В онлайн и физическите магазини има много огромни каталози и по тази причина е добре да се обърне внимание на някои неща при избора. Модерни или типичен

Сребърните бижута постоянно са на мода. Има нови модели, както и типичен плетки, висулки и обеци. Трябва да се съобразите със стила на индивида, за който ще ги купите, с цел да му харесат и да ги носи на драго сърце. Дали избира нежни и ежедневни, или солидни и публични? Някои артикули от сребро се трансформират в талисмани за новите притежатели, тъй като те считат, че им носят шанс. Ето по какъв начин да изберете:

- Обърнете внимание на модела

Тук би трябвало да внимавате дали пръстенът или верижката е дамска или мъжка. Много хора биха се обидили, в случай че подарите дамски накит на мъж и противоположното. Понякога е мъчно да се направи тази разлика, само че постоянно можете да се допитате до консултантите в магазините даже онлайн. Те ще ви улеснят в избора и ще ви насочат към новите модели и трендове.

- Опитайте да си спомните какви украшения има индивидът, за който търсите подарък

Ако сте забелязали, че дамата има доста пръстени, тогава потърсете обеци или колие с висяща детелинка, камъче или друго. Постарайте се да изберете неповторимо сребърно украшение, тъй като, в случай че е от всеобщите, няма да направи такова мощно усещане изключително в случай че е за подарък. Голяма част от дамите биха се зарадвали на пръстен с камък или обеци с естествен кристал. Тези типове са доста нежни и по едно и също време с това стилни, отиват на всяка визия. Могат да се носят като ежедневни аксесоари, само че и при публични случаи.

Все отново зависи от усета на дамата – някои избират изчистените модели, други – по-екстравагантни. Как да изберете украшение за мъж

Ако би трябвало да извършите подарък на обичан човек от мъжки пол, следователно не се изкушавайте с екстравагантни и внушителни разновидности. Много малко мъже харесват този жанр. Повечето не желаят да ги запомнят с огромни и екстравагантни пръстени. За тях най-подходящи са гривни или ланци, които не са претрупани с разнообразни висулки или детайли. Нещо по-изчистено и класическо би било положително решение. Кожена гривна със сребърни детайли е идеално решение. Друго уместно решение е верижка с вплетена кожа или просто по солидна плетка.

Според експертите от Capino.bg най-важното при този избор е да се съобразите с мотива, за който желаете да подарите сребърното украшение. Ако сте на огромно събитие, като абитуриентски бал или годишнина, заложете на нещо стилно.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР