Срамно е това, което направи колегата от Спартак (Варна) Кирякос

...
Срамно е това, което направи колегата от Спартак (Варна) Кирякос
Коментари Харесай

Треньорът на Локо побесня: От Спартак ни излъгаха за контрола, срамно е това, което направи колегата

Срамно е това, което направи сътрудника от Спартак (Варна) Кирякос Георгиу. Това е голям цирк, съобщи за „ Петел” треньорът на Локомотив (ГО) Милчо Сирмов, откакто варненци отхвърлиха контролата сред двата тима, която трябваше да се играе довечера от 19,30 часа в Горна Оряховица.

" Още преди месеца и половина се разбрахме за контрола със Спартак, когато си правихме програмата. Тогава гръцкият им треньор удостовери, че ще играем. Преди седмица още веднъж му се обадихме, той сподели: Няма проблем, играем както сме се разбрали. Вчера обаче към 15 часа гръцкият треньор на Спартак звъннал на пресаташето на клуба ни и му споделил, че отхвърлят мача, защото имали играчи, които кихат, кашлят и са заболели.”, добави Сърмов.

" За мен това, което направи Георгиу е срамно и несериозно. По същия метод той е постъпил и с втория тим на Етър преди две седмици, както и със Созопол преди дни. Сега обърка и нашата стратегия, тъй като за толкоз малко време не мога да намеря противник за спаринг тази вечер. Уважаваме Спартак (Вн), който е име в родния футбол, и с история и обичаи, само че до момента в който този грък е негов треньор, не мисля, че ще играем към този момент контрола с тях.”, сподели още Милчо Сърмов.

Последният отхвърли, че причина за провалената инспекция може да е заплаха от COVID-19. „ Имахме инфектирани играчи, само че те изкараха двуседмична карантина, оздравяха и възобновиха тренировки. Спазваме ограниченията за битката с вируса, вършим постоянно проби, всичко при нас е наред на този стадий.”, посочи Сърмов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР