Сръбският премиер съобщи днес, че до тази сутрин в страната

...
Сръбският премиер съобщи днес, че до тази сутрин в страната
Коментари Харесай

Над 1 милион са вече ваксинираните в Сърбия

Сръбският министър председател заяви през днешния ден, че до тази заран в страната са имунизирани над 1 милион жители, оповестява вестник " Политика ". Тя акцентира, че с това е изпълнена задачата на държавното управление и са имунизирани близо 95 % от записаните от предпочитаните категории, написа.
Бърнабич прикани жителите от всички възрастови категории да се записват за всеобща имунизация. Премиерът заяви, че на следващия ден се чакат още 500 000 дози китайска ваксина " Синофарм ", в понеделник - партида ваксини на " Пфайзер ", а скоро и нови количества съветска ваксина " Спутник ", тъй че ще има задоволително дози за всеобщата имунизация.
 Сърбия е шеста в света по брой имунизации на милион души Сърбия е шеста в света по брой имунизации на милион души
Според последните данни от държавното управление в Белград досега в Сърбия против COVID-19 са имунизирани 1 470 406 души, като 524 231 са п...
Тя предизвести, че има повишаване на случаите на инфектирани след сложена първа доза ваксина, тъй като хората се отпускат, не носят маски и не съблюдават противоепидемичните ограничения, тъй че е значимо имунизираните да запазят дисциплината си минимум 20 дни след имунизацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР